Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki valami nagyon ütős fogamzásgátlót?
Nagy buli lesz, mi? ;)
Azthittem ez úgy működik, hogy elmegy a nő a nőgyógyászhoz, aki megvizsgálja, és felírja a megfelelő készítményt. Ha rosszul lesz valaki tőle akkor vissza kell menni, mert az a tabletta nem jó.
Először is olvass és művelődj és utána tegyél fel ilyen jellegű kérdést!
NINCS olyan fogamzásgátló a világon, ami 100 százalékos biztonságot nyújt! De bármilyen fogamzásgátlót szed az ember, ha minden előírást betart, ami a tájékoztatón rajta szerepel, akkor baromi ritka, hogy besikerül a gyerek. Nem a hatóanyagon vagy a gyógyszer erősségén múlik, hanem inkább arról, hogy kerülni kell vagy tenni az olyan hatások ellen, ami gyengíti a hatását.
Meg amúgy nem hiszem, hogy megérné májelégtelenségben vagy trombózisban meghalni tizenévesen vagy huszonévesen, csak azért, mert valaki ennyire nem akar gyereket.
Ha nem akarsz gyereket, akkor semmilyen módon ne élj nemi életet! Vagy szedj gyógyszert, használj gumit, de szakítsátok is meg! Na az is azért elég tuti.:)
Én az életem során eddig összesen 6 évig szedtem és szedek most is fogamzásgátlót és egyszer sem estem teherbe nem tervezetten. Egyszer voltam terhes és szültem gyereket, viszont akkor semmivel nem védekeztem, de még úgy is 7 hónapig tartott teherbe esni. De amíg gumival védekeztem, az is volt egy pár év, egyszer sem szakadt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!