Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló felírásához a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló felírásához a rákszűrés is szükséges?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy gyógyszert akarok szedni. Csak mára tudott a héten a doki időpontot adni, mert annyi a beteg. Viszont még tart a mensim. Ezért gondolom rákszűrés nem lesz. A rendelőjében elvégzik a szükséges laborvizsgálatokat is, úgy tudom. A rákszűrés feltétele a tabinak? Vagy ráér majd az első kontrollkor? Köszi előre is a válaszokat! :)
2008. jún. 18. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem gondolom hogy feltétele lenne, nálam legalábbis nem csinált akkor, amikor először kaptam gyógyszert. Fog majd kérdezgetni a családban volt betegségekről, hogy ki tudja választani, neked melyiket írja fel
2008. jún. 18. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Van, aki úgy csinálja, hogy felírja a gyógyszert, akkor vesz kenetet, elküldi és azt mondja, hív, ha van valami, addig nyugodtan szedjed. De szerintem kell tablettához rákszűrést csináltatni. Vagy így, vagy ha egy éven belül voltál, akkor majd akkor, ha kell menned újból.
2008. jún. 18. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
rákszűrést szerintem az első alkalommal csinál a őgyógyász! de nekem volt olyan ismerősőm akit ugyis megvizsgált h éppen menstruált! hányadik napon leszel akkor?
2008. jún. 18. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A tabletta szedéséhez nem csak rákszűrést kell, hogy csináljon hanem el küld vérvételre és laborba is. A rákszűrés az utolsó amit csinálni fog. Nekem spec. akkor volt rákszűrésem amikor az első doboz (3 levél) tablettámnak a végénél jártam. Dokitól is függ mikor akarja meg csinálni.
2008. jún. 18. 10:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Az 5.napon vagyok ma. Ma kell mennem. De nekem nagyon kényelmetlen lenne, ha így bennem kotorászna, mert nekem ezen a napon még van egy kis minimális vér....:(

Viszont fontos lenne most felírnia a tabit, mert jövő7en elutazok egy hónapra és nem szeretnék várni utána még egy hónapot a tabi miatt....Vajon mi lesz??? Most megyek amúgy először dokihoz....de nincs semmi panaszom.

Köszi az eddigi válaszokat!

2008. jún. 18. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Már voltam dokinál és megvizsgált, csinált rákszűrést és kaptam tabit! :)
2008. jún. 18. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!