Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló használatáttol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló használatáttol felszedtettek néhány kilót?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most fogom az 5. levelet szedni, de én eddig nem szedtem fel kilot. Pedig jobban kivánom az ételt, édességet is, és nem fosztom meg magamtol, mert van amikor este 11kor is eszem, de tartom az 53-55 kg-ot.(lekopogom) De kire milyen hatással van. Lehet később már én is hizni fogok, nem tudhatjuk.
2009. okt. 3. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
én kb 3,5éve szedem. a súlyom előtte is és azóta is 52-54kg.
2009. okt. 3. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most kezdem majd a 10. hónapot (épp a 7napos szünetben vagyok), én sajnos 7-8 kilót felszedtem...az orvossal azt beszéltük meg, hogy próbálom tartani magam 1500-2000 kcal alatt 3 hónapig, és ha nem fogyok, sőt hízok akkor váltunk. Egyébként a gyógyszer Belara, és Yasminelle-re szeretnék váltani, mivel az az egyik legkorszerűbb, csak jót hallottam róla és nem köti meg a vizet és vízhajtó stb...
2009. okt. 3. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. Én is Belarát szedek.
2009. okt. 3. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem csak néhányat, hanem 10-et, amit azóta sem tudok leadni. Hiába váltottam már 2x, nem megy le, hiába a yasminelle vízhajtó hatása is. Ezektől már nem vagyok állandóan éhes, mint a lindynettetől, ami "felhízlalt".
2009. okt. 5. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!