Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta-téma. Kell a kiegészítés? Utolsó (előtti) szemek.
Tegnap reggel hasmenős-hányós napsugaras reggelre ébredtem. Ezért 1,5 órával elhalasztottam a tabletta bevételét, ami megjegyzem az utolsó előtti volt a levélből (már majd' egy éve szedem), a biztonság kedvéért. Utána kb fél órával még tán 1-2szer ha szaladtam hasat menni, hányni nem. Azután meg már nem volt különösebb gond, csak inger meg stb.
A kérdésem az lenne: így szerintetek felszívódhatott? Ma bevettem az utolsó szemet a levélből, holnaptól kezdődik a szünetem, ma a barátommal szükséges lenne a kiegészítő védekezés?
Csak azért gondoltam megkérdezni, mert nem tudom, hogy a bevétele utáni fél órával történő hasmenés az most számít-e... mert fél óra alatt tán nem kerül a fenekemig a gyógyszer... vagy mégis? Meg hát, végülis, utolsó előtti szem a levélből...
Ha számít bármit is, Novynette-et szedek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Inkább egy hétig koton, mint egy nem kívánt terhesség, nem?
Ennyit igazán ki lehet bírni.
Ha akarsz, akkor kockáztass, nem én esek teherbe:D
A következő levéltől már védett leszel.
Nem, nem "kerül a fenekedig a gyógyszer", de mivel minden gyorsabban halad át rajtad, ezért nincs ideje felszívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!