Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most hogy is szedjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy is szedjem?

Figyelt kérdés
Kivonták a forgalomból azt a fog.gátlómat amit eddig szedtem. Helyette felírták a lindynette 20-at.A gyógyszertárban megkérdeztem most akkor hogyan is kell szedni. Annyit mondott, hogy az előzőt amit kivontak a forgalomból azt még szedjem be és mikor kell szünetet hagynom akkor hagyjak és utána kezdjem el szedni az újat. Nem önszántamból térek át másikra. Ez ugyan azt a hatóanyagot tartalmazza mint az előző. Stodette volt.
2009. okt. 2. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

"Más fogamzásgátló készítményről történő áttérés

A régi csomagban található összes tablettát vegye be, majd tartson szünetet. A szünetben jelentkező vérzés 1. napján kezdje el a Lindynette 20 drazsét szedni."

A gyógyszertárban nem egészen úgy mondták, ahogy a betegtájékoztatóban van. Ha tudod telefonon kérdezd meg a dokit!

[link]

2009. okt. 2. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
igazából mindegy. vagy úgy ahogy a betegtájékoztatóban, vagy úgy ahogyan a gyógyszerésznő mondta. csak nem mind2 esetben véd azonnal.
2009. okt. 2. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát ez jó most megint legalább 1hónapig alkalmazhatok kiegészítő védekezést. Ha jól értelmeztem az első hozzászólót akkor úgy kell majd bevennem mikor megjön. Azaz a 7 napos szünetben a 4-ik napon kezdjem azt bevenni. Sajnos nem tudom a doki telefonszámát így nem tudom felhívni. Mivel még nem szeretnék babát így akkor marad a kiegészítő védekezés.

Köszönöm mindkettőtök válaszát.

2009. okt. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!