Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen szükségem van eseményutáni tablettára, de nincs rá pénzem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sürgősen szükségem lenne eseményutáni tablettára, ugyanis tegnap olyan dolgot tettem, amit nem kellett volna. Sajnos nincs rá pénzem, kb. 1500 FT-om van, de azt olvastam, hogy 5000 és 8000 FT között mozog az ára. Mit csináljak? Valaki nem lakik a közelben, aki ki tudna segíteni?2013. máj. 18. 20:09
11/20 anonim válasza:
Ahj nagyon sajnállak.. muszáj lesz nagyidtól kérni mond hogy valamire kell ami fontos, suliba vagy ilyesmi és vissza adod majd neki ha lesz pénzed.
12/20 anonim válasza:
Nincs barátnőd, aki kisegítene?
13/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a "baráti" társaságomról nincs is mit beszélni, egy pár hónapja mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot. Természetesen ez is a volt barátomhoz köthető. Állítólag 2 barátnőm is összefeküdt vele.
2013. máj. 18. 20:29
14/20 anonim válasza:
Most nem rosszindulatból, de hogy lehet, hogy 6 hónapig jár veled valaki, aztán amikor lefekszel vele egyből dob? Itt valami nagyon nem stimmel. Mondd meg neki, hogy a felét minimum fizesse ki az eseményutáninak. Amúgy meg ha elmész nőgyógyászhoz, lehet, hogy tud segíteni valahogy. Vagy akár a háziorvosodtól is kérhetsz segítséget.
15/20 anonim válasza:
Mi köze van a szerencsétlenségedhez annak, hogy azt hitted, szeret a pasid? Attól, hogy szeret, még nem kell ész nélkül gumi nélkül szexelni... Vagy az volt a terv, hogy teherbe ejteted magad és örökké veled marad így?
16/20 anonim válasza:
"Ő már elég öreg, nem szeretném az én felelőtlenségem miatt felidegesíteni."
Kevésbé fogja idegesíteni, ha kérsz egy ötezrest, mintha két hét múlva bejelented, hogy terhes vagy és vagy megtartod, vagy kérsz 30 ezret az abortuszra.
Amúgy sem kell neki elmondani, hogy mi történt. Kell ötezer forint és kész.
Vagy kérjél barátnőtől, baráttól.
Mondjuk nem értem, hogy miért nem tudtatok védekezni, de már mindegy.
18/20 anonim válasza:
Én tényleg szeretem barátnőmet, és ott se hagyom.
De még így se dugunk ész meg gumi nélkül.
Van kb 1500 ft-od, abból kijött volna a gumi.
Miért nem vettél azt? Olcsóbb mint a tabletta, a gyereknél meg főleg.
19/20 anonim válasza:
kb. 1 hónapj megszakítottad a kapcsolatot a barátnőiddel, mert állítólag páran közülük összefeküdtek a barátoddal. De neked most kell az eseményutáni, mert ezek szerint ennek ellenére te még lefeküdtél a barátoddal. Van ebben egy kis logikai hiba. De ennek ellenére remélem sikerült venned eseményutánit. Ha nem, akkor javasolnám, hogy vegyél legalább terhességi tesztet, mert ha terhes vagy, akkor is van megoldás, csak menj el nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!