Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirál- feltétele után erősebb a vérzés mindig?
Az első menzeszemnél vagyok a spirál felhelyezése után. 8.napja igen erősen vérzek. Másoknál is igy van?
(már van időpontom a dokihoz,de az még egy hét)
Köszi
21:51-nek.
Ez előtted lévő vagyok.Én spirál nélkül 12 napig spirállal 14 napig véreztem.Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 3 nap alatt túl van rajta.Ez csak akkor ciki,mikor a 4-5. napon sorra ájulsz a vérveszteségtől, mert még ömlik is belőled.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Immár kilenc napja. Még mindig vérzek.
Spirál előtt max4-5nap volt.
Remélem szerdáig elmúllik, nem szeretnék igy menni dokihoz.
Mégegyszer köszi a válaszokat!
21:51 vagyok: én 3 napig szoktam,a 4-en már alig van. :S
Ja,és nem szedek bogyót,nincs spirálom.Akkor ennek örülök,komolyan nem hittem hogy egyesek két hétig is...:S De szerintem Te is mutasd meg az orvosnak,aki 14 napig vérzel,ez nem normális dolog!! Lehet vmi baj van a háttérben?
23:25 vagyok.
Rendszeresen járok évente nőgyógyászhoz. Nincs mit csinálni vele. Ilyen nem szerencsés típus vagyok. Már gyereket is szültem és nem változott.
11napig tartott a spirál felhelyezése után.
Orvos azt mondta, minden ok. megvizsgált azt mondta, hogy az első pár vérzés után befog állni.
Kiváncsi leszek, mert jelenleg 6napja menzeszelek. Majd jelzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!