Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tehetnék akkor ha 3 napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kállai Melinda kérdése:

Mit tehetnék akkor ha 3 napja hagytam abba a jengee tabletta szedését és már menstruálok? Szednem kell a gyógyszert megint vagy várjam meg a 7 napos pihit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, ennyire bonyolult értelmezni egy betegtájékoztatót? Hihetetlen. Teljesen érhetően le van írva, hogy hogyan kell szedni és mikor kell megjönnie.

Amúgy meg, csak egy kis felvilágosítás:

A saját ciklusodat elfelejtheted, amíg tablettát szedsz. Ugyanis a tabletta úgy működik, hogy a te ciklusodat KIKAPCSOLJA.

Nem menstruáció van olyankor, hanem MEGVONÁSOS VÉRZÉS, méghozzá azért, mert a 7 napos szünetben megvonod a hormont.

Ennyi.

2013. máj. 17. 12:20
 12/16 A kérdező kommentje:
24 nappal ezelőtt jött meg a menstruációm akkor szedtem be az első gyógyszert szedtem 21 napig a héten kedden fogyott el és ma péntek van és már menstruálok ez az ami nekem egy kicsit furcsa mert így akár hogy számolok 24 nap telt el és nem 28. De ha meg azt nézem hogy a 2-3 napon kell megjönnie ahogy abba hagyom akkor meg jó minden.
2013. máj. 17. 12:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Sose számoltam a menzesz utolsó napjától mindig az elsőtől és pontosan meg is jött mindig.
2013. máj. 17. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz azon, hogy kikapcsolja a ciklusod?

NINCS CIKLUSOD, NINCS MENZESZED.

A tabletta irányít. Ha szeded, akkor nem vérzel, ha abbahagyod, akkor lecsökken a hormonszint és 2-3-4 nap után elkezdesz vérezni.

Értelem szerűen emiatt az első ciklus rövidebb lehet, mint 28 nap.

Viszont a többi már ugyanúgy 28 napos lesz, mivel 21 meg 7 az 28.

2013. máj. 17. 12:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm.
2013. máj. 17. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdésed.. Tényleg butaság, csak kicsit bele kellett volna gondolnod.

A menzeszed 1. napján kezdted el szedni, tehát kicsit több, mint 2 hétig nem menzeszeltél.

Azért volt ilyen rövid, mert a 21 napban már benne volt az előző menzeszed is, hiszen akkor már szedted.

2013. máj. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!