Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék akkor ha 3 napja hagytam abba a jengee tabletta szedését és már menstruálok? Szednem kell a gyógyszert megint vagy várjam meg a 7 napos pihit?
Most komolyan, ennyire bonyolult értelmezni egy betegtájékoztatót? Hihetetlen. Teljesen érhetően le van írva, hogy hogyan kell szedni és mikor kell megjönnie.
Amúgy meg, csak egy kis felvilágosítás:
A saját ciklusodat elfelejtheted, amíg tablettát szedsz. Ugyanis a tabletta úgy működik, hogy a te ciklusodat KIKAPCSOLJA.
Nem menstruáció van olyankor, hanem MEGVONÁSOS VÉRZÉS, méghozzá azért, mert a 7 napos szünetben megvonod a hormont.
Ennyi.
Mit nem értesz azon, hogy kikapcsolja a ciklusod?
NINCS CIKLUSOD, NINCS MENZESZED.
A tabletta irányít. Ha szeded, akkor nem vérzel, ha abbahagyod, akkor lecsökken a hormonszint és 2-3-4 nap után elkezdesz vérezni.
Értelem szerűen emiatt az első ciklus rövidebb lehet, mint 28 nap.
Viszont a többi már ugyanúgy 28 napos lesz, mivel 21 meg 7 az 28.
Én értem a kérdésed.. Tényleg butaság, csak kicsit bele kellett volna gondolnod.
A menzeszed 1. napján kezdted el szedni, tehát kicsit több, mint 2 hétig nem menzeszeltél.
Azért volt ilyen rövid, mert a 21 napban már benne volt az előző menzeszed is, hiszen akkor már szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!