Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szeretek az ágyban csajok! Mi az ami felizgat benneteket?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 02:04
2/10 anonim válasza:
Én szopni szeretek nagyon, jobban felizgat mint bármi más....
És te Kincsem?
Bori néni 67
4/10 anonim válasza:
mindenkinél ki kell tapasztalni,hogy mit hogy szeret felesleges ez a kérdés.
5/10 anonim válasza:
Srác vagyok de én bettipelnék egy olyat, hogy: szex
6/10 anonim válasza:
Az ágyban én nagyon szeretek aludni, dagonyázni és szexelni. Iszonyúan felizgat, ha mindebben zavar egy láthatatlan szúnyog zümmögése.
7/10 anonim válasza:
Ha simogatja a fenekem/combom/vaginám(nadrágon ,fehérneműn keresztül).
8/10 anonim válasza:
Minden ami felizgat. Simogatás, csókok, ölelés, stb...
9/10 anonim válasza:
A vaginádat nehezen tudná simogatni nadrágon keresztül.. :DD Te szerencsétlen, teee.. :DDD
10/10 anonim válasza:
Engem egy álló pénisz izgat fel a legjobban... Ha valakit csak megcsókolok és már HOPP... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!