Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon aggódok a barátnöm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon aggódok a barátnöm miatt. Minden jel arra mutat h terhes, de a nögyógyász azt mondta h nem.17évesek vagyunk. Mit kell ilyenkor tenni? Részletek lent

Figyelt kérdés
A lány tavaly évvégén nagyon lefogyott, nyáron nem találkoztunk de már az első nap is láttam h visszahízott egy kicsit. de érdekes módon csak a hasára megy (de nem ilyen háj hanem mintha fel lenne puffadva) és plussz kisebb mellei voltak mint nekem most meg jóval nagyobbak:O. és ez az utóbbi hónapban még inkább feltünő (erröl beszél már a fél iskola) nem jött meg neki fél éve és két terhességi teszt is pozitívat mutatott. biztos volt már benne h terhes de elment nögyógyászhoz és ö azt mondta h nem. lehet h csak a fogamzásgátló miatt borult fel a hormonháztartása? vagy mi ez?
2009. okt. 1. 18:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jó, remélem.. köszi szépen az eddigi válaszokat.!!
2009. okt. 1. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha az orvos azt mondta, hogy nem terhes akkor bizti nem az, ha már feltünő a hasa akkor legalább 4 hós és az orvos 1000%-ra látná! De lehet álterhes, egy ismim is volt! Nyugi, nem terhes... L/25
2009. okt. 1. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:

nem terhes, ha nem látja a nőgyógyász...mindenesetre el kellene mennie kivizsgálásra, mert hormonzavara van, főleg ha hízik és pozitívat mutat a teszt.

Illetve...nem lehet, hogy mégis terhes és így akarja "titkolni2? Hogy azt mondja, volt nőgyógyásznál és ő azt mondta, nem terhes...bár ha valamennyi esze van, akkor tudja, hogy 9 hónapig nem titkolhatja...

2009. okt. 1. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:

nemvalószínű h terhes, valszeg a fogamzásgátló árt neki. viszont ez tényleg árt neki, úgyhogy minél hamarabb orvoshoz kéne mennie. ha a foggátló mellett nincs menzesze, azmár eleve elég nagy gáz. az h megnőttek a mellei, abban nincsen semmi, foggátlótól megszoktak.

azmeghogy felvan puffadva, valszeg aztis a foggátló okozza, ha a mája nemjól bontja le, akkor az puffadást okozhat.viszont ha a mája nemjol bontja, akkor az előbbutóbb súlyos májkárosodást okoz majd,

2009. okt. 1. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha látványos a dolog én megkérdeznék egy másik orvost is, sokkal többet igazából nem lehet tenni.
2009. okt. 1. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
nem nőgyógyászhoz kell menni, hanem ULTRAHANGRA! keressen másik nőgyógyászt gondolom nem egy van a környéken.
2009. okt. 1. 22:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nálunk a nőgyógyász minden rutinvizsgálaton csinál ultrahangot, tehát, és amikor rákszűrésre, vagy csak sima ellenőrzésre megyek, akkoris csinál ultrahangot, pedig terhességnek még csak a gyanúja sem áll fenn. Nem tudom máshol hogy csinálják, de szerintem ezt ultrahang nélkül nem jelentette volna ki, hogy nem terhes a lány.
2009. okt. 4. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Terhességi teszt az megmutatja mi van. Eszébe sem jutott még??????
2009. okt. 5. 11:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Kiderült! a lány terhes... hihetetlen... 6.hónap...
2009. okt. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!