Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van rá esély, hogy felkerül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy felkerül a sperma, vagy estleg terhességre is?

Figyelt kérdés
(Bocsánat ha, hülyén fogalmazom.)Arról van szó, hogy ha egy kádban fürdök a barátommal, és felizgul... úgy tudom a vízben gyorsabban mozognak a spermiumok és esetleg felkerülhetnek a hüvelyembe. Persze most csak az előváladékban lévő spermákra gondolok. Ja igen és nem szedek fogamzásgátlót, ezért érdekel ennyire.
2009. okt. 1. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

A fogalmazással nincsen semmi gond. A kérdesed a "hülye". Mit gondolsz, szerinted a kis spermiumok tudnak úszni? "Úgy tudom a vízben...." Honnan vetted ezt a nagy b*romságot? Nem úsznak fel a méhedbe a sprmák, nincs se kezük, se lábuk, se pikkelyük, se úszóhártyájuk. Sőt.. a vízben nem vmi életképesek. Ha életképesek is akkor sem úsznak :D

Tanulj biológiát. Akkor eshetsz teherbe a sperma a hüvelyedben van. Nem mászik oda magától. Nem lát.. :D

Jesszusom

2009. okt. 1. 14:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy leszólj. Arra nem vagyok kíváncsi köszönöm. És pontosan egy biológia során hallottam mind ezt amit leírtam. Ha rosszul tudtam eddig én kérek elnézést. Kössz a felvilágosítást.
2009. okt. 1. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A spermiumok nem életképesek a vízben, pláne ha meleg.

És nem tudják hogy neked ott a lábad között lévő felső lyukba kell bejutniuk minden áron...

Szal nem, nem lehetsz terhes.

L/22

2009. okt. 1. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
egyáltalán nem buta a kérdés, hallottam már olyanról hogy valaki teherbe esett mert vmi paraszt a vízbe verte (részleteket nem tudok, biztos pezsifürdő:)). Ennek az esélye is nagyon kicsi, ha meg csak előváladék van akkor szinte nulla.
2009. okt. 1. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a spermiumok életképesek a vízben, a testhőmérsékleted általában megegyezik a fürdőviz hőmérsékletével, mert az a kellemes, másrészt a sperma lugos kémhatású váladéka megvédi az enyhén savas füdővíztől is, ahogy a hüvelyben is megvédi a savas kémhatástól
2009. okt. 1. 14:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez elég különböző vélemény ill. tudás...de akkor most életképesek vagy nem ? :S
2009. okt. 1. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
sztem kicsi az esély. de ha pl. felizgul, és közel kerül a hüvelyedhez, vagy odaér, akkor már megvan az esély. akkor is ha " csak " előváladék. mert ugye tudjuk, h az is tartalmaz életképes spermiumokat.
2009. okt. 1. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Még ha életképesek is a hüvelyed nem egy kólásüveg ahova beúszkálnak,vagy feketelyuk,hogy beszippantsa.

Az meg hogy valaki azért lett terhes mert valami hülye beleverte....hát nem tom.Lehet David Copperfield volt.

2009. okt. 1. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Az első kommentelőnek: Nemtom hány éves vagy, de a spermák igenis úsznak! Kicsit jobban figyeltél volna biológián, és nem azon nevettél volna, hogy "jéééé..g*ciii", akkor tudtad volna te is.

[link]

Azzal a kis farokkal úszik!

ON: Ha nem volt hozzád közel, akkor nem lehetséges.

2009. okt. 1. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

16:28-as válaszolónak.

Első válaszoló vagyok.

El kell hogy keserítselek, bent voltam minden biosz órán, figyeltem és nem nevettem a g*ci szón. Sem semmin.

Lehet hogy a spermiumoknak van kis farkuk amivel tudnak "úszni", de nem a MELEG vízben.

Ajánlom a figyelmedbe ezt az oldalt okostojás:

[link]

Az utolsó mondatot olvasd el!

Kérdezőnek: NEM! NEM lehetsz terhes.

2009. okt. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!