Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy felkerül a sperma, vagy estleg terhességre is?
A fogalmazással nincsen semmi gond. A kérdesed a "hülye". Mit gondolsz, szerinted a kis spermiumok tudnak úszni? "Úgy tudom a vízben...." Honnan vetted ezt a nagy b*romságot? Nem úsznak fel a méhedbe a sprmák, nincs se kezük, se lábuk, se pikkelyük, se úszóhártyájuk. Sőt.. a vízben nem vmi életképesek. Ha életképesek is akkor sem úsznak :D
Tanulj biológiát. Akkor eshetsz teherbe a sperma a hüvelyedben van. Nem mászik oda magától. Nem lát.. :D
Jesszusom
A spermiumok nem életképesek a vízben, pláne ha meleg.
És nem tudják hogy neked ott a lábad között lévő felső lyukba kell bejutniuk minden áron...
Szal nem, nem lehetsz terhes.
L/22
Még ha életképesek is a hüvelyed nem egy kólásüveg ahova beúszkálnak,vagy feketelyuk,hogy beszippantsa.
Az meg hogy valaki azért lett terhes mert valami hülye beleverte....hát nem tom.Lehet David Copperfield volt.
Az első kommentelőnek: Nemtom hány éves vagy, de a spermák igenis úsznak! Kicsit jobban figyeltél volna biológián, és nem azon nevettél volna, hogy "jéééé..g*ciii", akkor tudtad volna te is.
Azzal a kis farokkal úszik!
ON: Ha nem volt hozzád közel, akkor nem lehetséges.
16:28-as válaszolónak.
Első válaszoló vagyok.
El kell hogy keserítselek, bent voltam minden biosz órán, figyeltem és nem nevettem a g*ci szón. Sem semmin.
Lehet hogy a spermiumoknak van kis farkuk amivel tudnak "úszni", de nem a MELEG vízben.
Ajánlom a figyelmedbe ezt az oldalt okostojás:
Az utolsó mondatot olvasd el!
Kérdezőnek: NEM! NEM lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!