Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ennek lehet igazságalapja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek lehet igazságalapja?

Figyelt kérdés

12 órán belül van: a kimaradt tablettát mielőbb pótolni kell, és a gyógyszert szedje tovább.

12-24 óra között van: a kimaradt tablettát mielőbb pótolni kell, és a gyógyszert szedje tovább.

24-48 óra között van: amennyiben nincs vérzés, akkor a a kimaradt tablettát nem kell pótolni, a gyógyszert szedje tovább; kiegészítő védekezésre van szükség!

én szombaton vettem be 16:30-kor,tegnap elfelejtettem(nem kell ócsárolni,eléggé gyotrom magam) ma pedig bevettem a tegnapit is meg a mait is. Akkor most van eselye,hogy terhes lehetek? kell kiegeszito vedekezes ezutan,vagy elég,ha megszakitasos modszerrel vedekezunk? (3.héten vagyok,meg 5szem tablettam van)

2013. máj. 13. 17:53
 1/8 A kérdező kommentje:
azt kihagytam,hogy tegnap sor kerult aktusra :(
2013. máj. 13. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Mi lenne, ha a betegtájékoztatót olvasnád el?

A megszakítás nem védekezés. Ha kiegészítő védekezést kell használni, az ÓVSZER legyen.

2013. máj. 13. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írja, a te tablettád tájékoztatója a mérvadó, NE a netről összeollózott információkból tájékozódj!

Egyébként butaság, amit bemásoltál. Csak annyi számít, hogy 12 órán belül vagy kívül pótoltad. Az már nem, hogy ha 12 óránál több telt el, akkor mikor.

A te esetedben egyébként ÁLTALÁBAN az a javaslat, hogy szedd be a maradék ötöt ÉS szünet nélkül folytasd a következő levéllel a tablettaszedést!

Természetesen KELL kiegészítő védekezés is 7 napig!

(A hivatalos szöveg egyébként kb. így szól: amennyiben a harmadik héten hagyott ki egy szemet (és 12 órán belül nem pótolta), akkor 2 lehetősége van:

itt megnézheted: [link]

DE ellenőrizd, hogy a te tablettád nem ír-e mást)

2013. máj. 13. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Privátra:

UGYANAZT írja a tablettád tájékoztatója, mint amit én írtam.

Folytasd a tablettaszedést, míg el nem fogy a jelenlegi csomag (azaz vedd be szépen a maradék 5 tablettát a következő 5 napban).

Majd NE tartsd meg a gyógyszerszünetet,

hanem EGYBŐL folytasd a következő levéllel.

7 napig védekezzetek máshogy is!

2013. máj. 13. 19:32
 5/8 A kérdező kommentje:
egy online nogyogyasz azt irta,hogy kell szunetet tartanom...nemtudom mitevo legyek,mert mindenhol mast olvasok
2013. máj. 13. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem tudod, hogy mitévő legyél?

Kövesd a tájékoztatót! Kész. Nincs több kérdés.

2013. máj. 13. 19:50
 7/8 Major Roxanne ***** válasza:
kerdezd meg a sajat nogyogyaszod. oszinten szolva en is jartam hasonlo szituban mult honapban nekem azt mondta vegyem be a kimaradtat es szedjem tovabb mintha mi sem tortent volna. nem vagyok terhes. de ez persze lehet csak az en esetem:D
2013. máj. 14. 19:12
 8/8 A kérdező kommentje:
most nem rendel a nogyogyaszom..szabadsagon van :8 amugy egybol hozza mentem volna
2013. máj. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!