Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lehet igazságalapja?
12 órán belül van: a kimaradt tablettát mielőbb pótolni kell, és a gyógyszert szedje tovább.
12-24 óra között van: a kimaradt tablettát mielőbb pótolni kell, és a gyógyszert szedje tovább.
24-48 óra között van: amennyiben nincs vérzés, akkor a a kimaradt tablettát nem kell pótolni, a gyógyszert szedje tovább; kiegészítő védekezésre van szükség!
én szombaton vettem be 16:30-kor,tegnap elfelejtettem(nem kell ócsárolni,eléggé gyotrom magam) ma pedig bevettem a tegnapit is meg a mait is. Akkor most van eselye,hogy terhes lehetek? kell kiegeszito vedekezes ezutan,vagy elég,ha megszakitasos modszerrel vedekezunk? (3.héten vagyok,meg 5szem tablettam van)
Mi lenne, ha a betegtájékoztatót olvasnád el?
A megszakítás nem védekezés. Ha kiegészítő védekezést kell használni, az ÓVSZER legyen.
Ahogy az első írja, a te tablettád tájékoztatója a mérvadó, NE a netről összeollózott információkból tájékozódj!
Egyébként butaság, amit bemásoltál. Csak annyi számít, hogy 12 órán belül vagy kívül pótoltad. Az már nem, hogy ha 12 óránál több telt el, akkor mikor.
A te esetedben egyébként ÁLTALÁBAN az a javaslat, hogy szedd be a maradék ötöt ÉS szünet nélkül folytasd a következő levéllel a tablettaszedést!
Természetesen KELL kiegészítő védekezés is 7 napig!
(A hivatalos szöveg egyébként kb. így szól: amennyiben a harmadik héten hagyott ki egy szemet (és 12 órán belül nem pótolta), akkor 2 lehetősége van:
itt megnézheted: [link]
DE ellenőrizd, hogy a te tablettád nem ír-e mást)
Privátra:
UGYANAZT írja a tablettád tájékoztatója, mint amit én írtam.
Folytasd a tablettaszedést, míg el nem fogy a jelenlegi csomag (azaz vedd be szépen a maradék 5 tablettát a következő 5 napban).
Majd NE tartsd meg a gyógyszerszünetet,
hanem EGYBŐL folytasd a következő levéllel.
7 napig védekezzetek máshogy is!
Mi az, hogy nem tudod, hogy mitévő legyél?
Kövesd a tájékoztatót! Kész. Nincs több kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!