Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer hány %-ban nyújt védelmet?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, nem szedek fogamzásgátló tablettát és egyéb fogm,azásgátló módszert sem használok.
Szeretnék lefeküdni a barátommal(ő már nem szűz)és óvszerrel akarunk védekezni.
Félek, hogy esetleg kiszakad vagy lecsúszik.
Nálatok ez már előfordult?
2009. szept. 30. 10:18
11/15 anonim válasza:
Barátnőmnek pont az elsőnél szakadt ki. Ultravékony Lifestyle volt. Én pont az ő hibájából tanulva nem használok és nem is használtam soha óvszert. Mivel az első alkalom, lehet latexallergiád is amiről nem tudsz.
12/15 anonim válasza:
Ha nem lyukad ki, akkor teljesen biztonságos.
13/15 anonim válasza:
Helyesen használva megbízható védelmet nyújt. Felhelyezéskor a végét össze kell fogni, mert ha nem, akkor a spermának nem lesz hely és nehogy kiszakadjon. És mint írták, óvatosan kell kivenni, a tövénél megfogva. És mielőtt új aktusba, pettingbe stb. kezdtek, a barátod mossa meg a farkát, ez nagyon fontos!
14/15 anonim válasza:
99% az általános de attól is függ h aki használja mennyire figyel vele..ha odafigyel rá a barátod(mivel tapasztalt valószínüleg odafog)akkor nincs miért aggódnod:D
15/15 anonim válasza:
Most komolyan, hogy lehet úgy normálisan szexelni ha az embernek még arra is oda kell figyelnie hogy az undorító nyálkás gumidarabka ami 2 ember közé áll el ne csússzon/ le ne essen?? Az egésznek elrontja a varázsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!