Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon görcsölök, és sűrű váladék jön el tőlem. Lehetek terhes?
Kicsit azért bővebben...
1: mivel védekeztek?
2: védekeztek egyáltalán?
3: élsz nemi életet? (mert sokan nem, mégis leirják lehetnek-e terhesek)
4: mikor voltál a barátoddal/partnereddel?
Csinálj tesztet, ez ilyen egyszerű.
De nekem úgy tűnik hogy ez vagy elfázás vagy gomba.
irány a doki
L/22
jajj köszönöm szépen, hogy ilyen aranyosak vagytok! azt hittem leszól majd mindenki, hogy ilyen hülyeségeket gondolok...
kérdéseitekre a válasz:
igen élek nemi életet, szinte majdnem minden nap
megszakításossal "védekezünk" (tudom nem helyes)
ha valamilyen betegségem van, akkor viszket, igaz? mert szokott... de utána egy idő után elmúlik, majd megint visszajön.
köszönöm az eddigi válaszokat
Ha viszket akkor gombás fertőzés.
Viszont a görcsölés nem arra jellemző. Csinálj tesztet, mertha pozitív és ezek mellett volt vérzésed és görcsölsz, lehet méhen kívüli terhesség is.
Erre utal az előző kérdező is.
Ahhoz ,hogy teljesen megnyugodj érdemes orvoshoz elmenni.
Én is 2 napja voltam. Fogtam magam és elmentem a kórházba.
Csak úgy fogsz te is megnyugodni és persze tökéletes választ kapni, ha tényleg egy hozzáértő orvoshoz mész.
a mensim nem volt sok, annyi amennyi szokott, teljesen átlagos!
hát azt jobban teszem ha veszek egy tesztet, és holnap veszek is! meg dokihoz is elkéne mennem... és a biztonság kedvéért elis megyek!
kösszi a válaszokat! :)
Csak annyit tennék hozzá, hogy mivel megszakítással "védekeztek" ezért a partneredet is kezelni kell ha gombás vagy egyéb fertőzésről van szó, mert egyébként visszafertőzhet.
Ha megjött a mensid akkor kicsi rá az esély, hogy terhes vagy, de nem lehetetlen, pláne hogy így "védekeztek".
Sok szerencsét majd az orvoshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!