Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon görcsölök, és sűrű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon görcsölök, és sűrű váladék jön el tőlem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem nagyon görcsölni, és sűrű váladék jön el tőlem, nem büdös. a mensim már elmúlt 1 hete, szal nem tudom hogy miért görcsölök... Lehetek terhes? előre is kösszi
2009. szept. 30. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit azért bővebben...

1: mivel védekeztek?

2: védekeztek egyáltalán?

3: élsz nemi életet? (mert sokan nem, mégis leirják lehetnek-e terhesek)

4: mikor voltál a barátoddal/partnereddel?

Csinálj tesztet, ez ilyen egyszerű.

De nekem úgy tűnik hogy ez vagy elfázás vagy gomba.

irány a doki

L/22

2009. szept. 30. 09:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen jó lenne többet tudni. Vagy felfáztál vagy valamilyen fertőzést kaptál. A doki megtudja mondani.
2009. szept. 30. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A megnyugtatásod miatt mindenképpen vegyél egy tesztet. Ami kimutatja azonnal , hogy terhes vagy -e. Ha ezt megcsinálod máris közelebb kerülsz a megoldáshoz. (Tesco-ban is van) Utánna az a javaslatom menjél el a nőgyógyászhoz- kórházban is van álandó rendelés- és mond el a panaszt. De , ha tényleg nagyon görcsöl akkor azonnal a kórház. Gondolok rád, kitartás!
2009. szept. 30. 10:43
 4/11 A kérdező kommentje:

jajj köszönöm szépen, hogy ilyen aranyosak vagytok! azt hittem leszól majd mindenki, hogy ilyen hülyeségeket gondolok...

kérdéseitekre a válasz:

igen élek nemi életet, szinte majdnem minden nap

megszakításossal "védekezünk" (tudom nem helyes)

ha valamilyen betegségem van, akkor viszket, igaz? mert szokott... de utána egy idő után elmúlik, majd megint visszajön.

köszönöm az eddigi válaszokat

2009. szept. 30. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Menzid sok volt, és nem barnás?
2009. szept. 30. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszket akkor gombás fertőzés.

Viszont a görcsölés nem arra jellemző. Csinálj tesztet, mertha pozitív és ezek mellett volt vérzésed és görcsölsz, lehet méhen kívüli terhesség is.

Erre utal az előző kérdező is.

Ahhoz ,hogy teljesen megnyugodj érdemes orvoshoz elmenni.

Én is 2 napja voltam. Fogtam magam és elmentem a kórházba.

Csak úgy fogsz te is megnyugodni és persze tökéletes választ kapni, ha tényleg egy hozzáértő orvoshoz mész.

2009. szept. 30. 16:02
 7/11 A kérdező kommentje:

a mensim nem volt sok, annyi amennyi szokott, teljesen átlagos!

hát azt jobban teszem ha veszek egy tesztet, és holnap veszek is! meg dokihoz is elkéne mennem... és a biztonság kedvéért elis megyek!

kösszi a válaszokat! :)

2009. szept. 30. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit tennék hozzá, hogy mivel megszakítással "védekeztek" ezért a partneredet is kezelni kell ha gombás vagy egyéb fertőzésről van szó, mert egyébként visszafertőzhet.

Ha megjött a mensid akkor kicsi rá az esély, hogy terhes vagy, de nem lehetetlen, pláne hogy így "védekeztek".

Sok szerencsét majd az orvoshoz!:)

2009. szept. 30. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi a teszt eredménye?
2009. okt. 1. 21:58
 10/11 A kérdező kommentje:
épp nemrég csináltam meg! negatív lett, nem vagyok terhes!
2009. okt. 2. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!