Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következménye lehet az alábbi esetben annak, hogy egy szemet elfelejtettem időben bevenni a fogamzásgátlóból?
Szombaton elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, és erre csak most, vasárnap este jöttem rá. Utánanéztem a betegtájékoztatóban és a neten is, bevettem a szemet a vasárnapival együtt este (a betegtájékoztatóban ez állt, és nem volt konkrétan leírva, az előző bevételt követően hány óra múlva kell legkésőbb). Viszont a vasárnapit a pénteki bevételhez képest 1-2 órával később.
Párommal szeretkeztünk a mai nap védekezés nélkül, de nem ment el.
Ebben az esetben mi a teendő? Védve vagyok, vagy mindenképpen új levelet kell kezdeni? Utóbbi esetben mikor, és mennyi ideig kell védekeznünk a párommal?
Yadine-t szedek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2 lehetőség van ilyenkor.
1. Amikor valaki azt mondja hogy gyógyszer mellett esett teherbe azért van mert elfelejti bevenni pontosan, és időben a gyógyszert. Nem hiába van úgy hogy naponta kell szedni egy szemet.
2. Amikor valaki így szedi a gyógyszert, hogy elfelejti és beveszi egyszerre a kettőt, ráadásul többször előfordul, és ha szerencséje van nem esik teherbe, még mindig fennáll annak a lehetősége hogy kiszőrösödik valahol. Egy kedves barátnőm a mellén szőrösödött ki. Mivel rendszertelenül szedte a gyógyszert, ennek köszönhetően ma a melle körül rendszeresen kitép pár hosszú fekete szőrszálakat. Ráadásul még a felső belső combja is szőrös lett. Nem csak bikinivonalnál hanem jóval lejjebb...
Szóval 2 lehetőséged lesz. Vagy terhes leszel vagy szőrös.
"Utánanéztem a betegtájékoztatóban és a neten is
[...]
a betegtájékoztatóban ez állt, és nem volt konkrétan leírva, az előző bevételt követően hány óra múlva kell legkésőbb."
Milyen betegtájékoztatót olvastál te?
BENNE van MINDEN neked kellő infó!
kérdés: hányadik héten történt?
válasz: ITT: [link] - az ÁBRÁT NÉZD LENT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!