Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen következménye lehet az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következménye lehet az alábbi esetben annak, hogy egy szemet elfelejtettem időben bevenni a fogamzásgátlóból?

Figyelt kérdés

Szombaton elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, és erre csak most, vasárnap este jöttem rá. Utánanéztem a betegtájékoztatóban és a neten is, bevettem a szemet a vasárnapival együtt este (a betegtájékoztatóban ez állt, és nem volt konkrétan leírva, az előző bevételt követően hány óra múlva kell legkésőbb). Viszont a vasárnapit a pénteki bevételhez képest 1-2 órával később.

Párommal szeretkeztünk a mai nap védekezés nélkül, de nem ment el.

Ebben az esetben mi a teendő? Védve vagyok, vagy mindenképpen új levelet kell kezdeni? Utóbbi esetben mikor, és mennyi ideig kell védekeznünk a párommal?

Yadine-t szedek.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. máj. 6. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
9 hónap múlva megtudod.
2013. máj. 6. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van ilyenkor.

1. Amikor valaki azt mondja hogy gyógyszer mellett esett teherbe azért van mert elfelejti bevenni pontosan, és időben a gyógyszert. Nem hiába van úgy hogy naponta kell szedni egy szemet.

2. Amikor valaki így szedi a gyógyszert, hogy elfelejti és beveszi egyszerre a kettőt, ráadásul többször előfordul, és ha szerencséje van nem esik teherbe, még mindig fennáll annak a lehetősége hogy kiszőrösödik valahol. Egy kedves barátnőm a mellén szőrösödött ki. Mivel rendszertelenül szedte a gyógyszert, ennek köszönhetően ma a melle körül rendszeresen kitép pár hosszú fekete szőrszálakat. Ráadásul még a felső belső combja is szőrös lett. Nem csak bikinivonalnál hanem jóval lejjebb...

Szóval 2 lehetőséged lesz. Vagy terhes leszel vagy szőrös.

2013. máj. 6. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
jajj jajj jajj, kiskegyed nézzen már utána a saját működési mechanizmusának
2013. máj. 6. 01:21
 4/7 anonim ***** válasza:
cavintont kéne szedni...
2013. máj. 6. 01:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és a kevésbé értelmes válaszokat. Már egy éve szedem, és csak egy szemet hagytam ki véletlenül, tehát ez baromira nem azt jelenti, hogy teljesen rendszertelenül szedem.
2013. máj. 6. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Baromira benne volt ez az infó a kérdésben.
2013. máj. 6. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:

"Utánanéztem a betegtájékoztatóban és a neten is

[...]

a betegtájékoztatóban ez állt, és nem volt konkrétan leírva, az előző bevételt követően hány óra múlva kell legkésőbb."

Milyen betegtájékoztatót olvastál te?

BENNE van MINDEN neked kellő infó!

kérdés: hányadik héten történt?

válasz: ITT: [link] - az ÁBRÁT NÉZD LENT!

2013. máj. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!