Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől terhes lehetne egy csaj? (többi lent)
Egyik osztálytársam azt mondta, hogy maszturbált mielőtt megérkezett hozzá egy futár és mikor felhívta, hogy itt van pont elélvezett és a keze csupa ondó lett.Azt mondta, hogy csak kicsit tudta megmosni a kezét(épp csak a víz alá dugta és két három dörzsölést végzett) és ugyan ilyen "lightosan" tudta csak megtörölni.Most attól tart, hogy a pénzen lehet e élő sperma és, hogy ha igen terhes lehet e tőle valaki.
Tudom, hogy voltak már ilyen tárgyakra került spermáról kérdések, de kérlek írjatok valamit, mert csak hebegtem habogtam neki amikor eről kérdezett.
Uramisten, de nagy az isten állatkertje. Csak alacsony a kerítés.
A sperma a levegőn elpusztul gyorsan. Ráadásul a pénz eleve nagyon koszos, nem hiszem, hogy lenne olyan lány, akinek az a perverziója, hogy köteg húszezrest dugdos fel magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!