Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg nem véd 100%-ban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem véd 100%-ban a Lindynette 20 fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni mivel nagyok a görcseim. Párkapcsolatban élek. Anyukám azt mondta várjam meg az első levelet hogy teljes legyen a védekezés, addig óvszert használunk. Ma mondta egyik osztálytársnőm, hogy mivel ez kisebb hormontartalmú kell a kiegészítő védekezés, de mondtam neki hogy ez nem igaz, és most fülembe ültette a bogarat hogy nehogy besikerüljön... Szerintem nem igaz amit mond mivel az összes fogamzásgátló nagyon jó védelmet nyújt és a legbiztonságosabb. Attól h alacsony a hormontartalma ez miért van, ugyanúgy véd igaz? Ne nézzetek butának csak szeretnék infót kapni! Köszönöm
2009. szept. 28. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
semmi se 100%os, csak ha nem szexelsz... sajnos, ez így van. de szerintem fölösleges mellette a gumi.
2009. szept. 28. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Egyik fog.gátló sem 100%-os.
2009. szept. 28. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100X ot, csak az ha nem szexelsz!!!olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet:D
2009. szept. 28. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akik gyártják a fog.gátlókat, tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi lehet a legkevesebb és a legtöbb hormon egy adag gyógyszerben. Nincs olyan hogy nem véd jól mert túl alacsony, vagy mert túl magas a tartalma... ezt a fajtát is több ezren (tízezren..?) szedik.

Ne idegeskedj, amikor én elkezdtem szedni (csak én mást) havonta éreztem magam terhesnek :D

Ha betartod a szabályokat, és időben szeded, kiegészitő védekezést használsz (ha kell! + első hónap) nem lehet gond.

Majd elmúlik a félelmed pár hónap után.

L/22

2009. szept. 28. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nemkell mellé óvszert hazsnálni. ugyanakkora védelmet nyújt, mint egy magasabb hormontartalmú gyógyszer.

viszont egyik tabletta sem 100%os, sem a lindinett, sem egy másik magasabb hormontartalmú sem

2009. szept. 28. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok hogy az osztálytársad is ilyen jól tájékozott és még téged is be tud etetni ezzel? ugyanúgy véd mint bármelyik másik fogamzásgátló tabletta, hiszen ezért találták ki, ha másképp kellene védekezni még mellette akkor semmi értelme nem lenne, kb fél százalékos a hibaarányuk.
2009. szept. 28. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
A mai fogamzásgátlók nem tartalmaznak sok hormont de védenek, szóval ne aggódj. Felesleges mellette gumit is használni. Viszont tényleg semmi sem 100%.
2009. szept. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!