Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem terhes?
A barátnőmmel április 12-én és 26-án feküdtünk le április 2.-án jött meg neki és tegnap kellett volna de nem jött még meg ma sem. Használtunk óvszert és 1x se élveztem bele. ugye így nem lehet terhes?
először márciusba feküdtünk le akkor rendesen jött meg neki
Normális válaszokat szeretnék!
18/L
18/F
"h nem állt be neki rendesen de mindig egy nappal előtte vagy aznap szokott!"
Hmm?
Ha tegnap kellett volna megjönnie neki... ezek szerint mindig 27-28 napra szokott?
MI NEM ÁLLT BE EZEN?
NEM napra pontosnak kell lennie!
Akkor tekinthető "beálltnak egy ciklus", ha ÁTLAGOSAN, KB. ugyanannyi napra jön meg mindig!
Egyszer 27-re, következő alkalommal 29-re, máskor 30-ra... ez így teljesen normális!
HA mindig időben felkerült az óvszer (oda sem dörgölted nélküle; nem raktad be egy pillanatra sem csupaszon), nem volt "olyan" kézzel semmi veszélyes nyulkapiszka..., nem szakadt ki, nem csúszott le... akkor nyugodj meg, nem terhes!
Basszus, csak akkor mutatná ki, ha 12-én esett volna teherbe.
Ha 26-án, akkor még nem.
2 hét kell a teszthez és nem csak "középidőben" lehet teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!