Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még fájni? Vagy egyáltalán 'jó' ha fáj tőle? //bővebben lent//
Figyelt kérdés
Yasminelle tabit szedek..több mint egy hete.. eléggé fájnak a melleim mióta szedem..eddig csak akkor volt ilyen érzésem mielőtt meg nem jött..mióta szedem a tabit, fáj egyfolytában..és kicsit erősebben mint eddig menstruáció előtt... Tapasztalatokat várok... kinek meddig fájt(ha fájt)stb.. Köszi előre is:)2009. szept. 27. 16:04
1/4 anonim válasza:
Ez növési fájdalom. Csak addig fog tartani, amíg még nő a melled. Az meg nem fog a végtelenségig tartani...
2/4 anonim válasza:
Én most vagyok az első levél végénél és nekem is iszonyatosan fájnak a melleim mióta szedem a fog. gátlót. Pár napja egy csomót is fölfedeztem a bal melleben, úgyhogy hétfőn rohanás van a dokihoz. Nagyon figyelj oda magadra, minden változásra!!!
3/4 anonim válasza:
nekem nem fajt tőle, habár igaz h az ujabbik fajtáját szedem, a yaz-t. amugy az normalis ha az első 3 honapban vannak ilyen tünetek. el fog mulni. ha nem, akkor menj el orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
bár én nem azt szedek de nekem is fájt elsö hónapban meg még a második honapban is egy kicsit... nem birtam haogy hozzáér párom, nagyon rossz volt... persze az se mindig... esténként hálistennek nem volt ojan vészes... szóval nyugi el fog mulni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!