Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esemény utáni tabletta kapható recept nélkül, vagy csak nőgyógyász/háziorvos írhatja fel? Mennyibe kerül? Az aktus után max. Hány órával vehető be?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a párommal és kiszakadt a gumi! SEGÍTSETEK!!!2009. szept. 27. 13:09
11/13 anonim válasza:
Kórház, nőgyógyászat, és 72 órán belül vedd be.
Velem szerencsére nagyon kedves, és megértő volt a doki, a "baleset" után 2 órával már az orvosnál voltunk, zokszó nélkül felírta, amikor mondtam, hogy kiszakadt az óvszer. (Mondjuk utána szólt, hogy nem 100%, csak 80valamennyi, és 2-3hét múlva biztonságból csináljak tesztet.)
12/13 anonim válasza:
jézusom em nyire kivaagytok bukva jjahj és 72 óra.. szörnyű any trauma lehet hogy terhes se lennél az a trauma baxátok emg hogy 3 óra elteltévle sem használt nekem sé abortuszra kelett mennem sé vidám vok az abortusz után is enm lelki streesz emg jajh 72 óra enyit erről!!
13/13 anonim válasza:
Szntem az abortusz egy igenis nagy dolog már nem azért de az első babámat nem elvetetni szeretném hanem már megtartani-felnevelni...én még csak 18 éves vagyok, de akkor is egy élet hiába még a tanulás a fontos és nem lehetne megtartani.... a normális embereknek ez a fontos....persze lehetnek kivételek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!