Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha szűz vagyok, de a fiú pénisze egy kicsit a hüvelybemenetelemhez "dörgölőzött"? Ugye nem lehet gond, pl. előváladékkal?
Te szűz vagy. Én pedig Eddie Murphy vagyok. :D
Minek csináltok bármit is ha hülyék vagytok? Igen, lehetsz terhes. Remélem megnyugodtál.
Miért támadtok? Itt mindenki tökéletes, tudja mit miért csinál?! Nem voltatok tizenévesek? Nem játszottatok picit sem a tűzzel?! Mielőtt letámadsz valakit, nézz magadba... :-S
Mikor kell megjönnie a menstruációdnak? Az utolsó mensi első napjától számítva kb. 14. napon van a peteérés, így akkor a legtermékenyebb a nő.
Az előváladékban is lehetnek spermiumok, de ha konkrét behatolás nem történt, akkor a terhesség valószínűsége minimális. A hüvelybemenettől még hosszú utat kellene megtennie a pici sejteknek, közben rengeteg viszontagságnak vannak kitéve- a hüvely savas közege, a méhszáj zárt állapota( kivéve peteérésnél- olyankor a méhszáj picit nyitva van, hogy be tudja engedni a spermiumokat), majd a petevezetékig fel kell kúszniuk... Szóval nem egyszerű az út, csak a legerősebbek élik túl.
Szerintem nem vagy terhes!
Ha nem jön meg, csinálj tesztet! Illetve legyetek óvatosak, használj óvszert- akkor is, ha a fiú nem szeretné.
Ez az oldal pedig tudtommal azért van, hogy olyan kérdéseket is fel lehessen tenni, amit máshol, mástól nem lehet, vagy nem mered.
Ha te ilyen okos vagy, örülj neki, és arra válaszolj, amit kérdeznek. A kioktatásnak szerintem itt nincs helye.
Azért jó ez az oldal, mert itt aztán okoskodhat az is, akinek a való életben nincs rá módja... :-D
Kedves kérdező, ne törődj a pókhálókirálynők rosszízű írásaival! Javaslom, olvass utána a női nemi működésnek, és nagyon figyelj oda, hogy legközelebb védekezzetek.
15!
Megengeded, hogy kijavítsalak?
Nem a menstruáció első napjától számított 14 napon van (valószínűsíthetően) valakinek peteérése, hanem a menstruációtól VISSZAFELE számítva a 14. napon.
Azaz 32 napos ciklus esetén valószínűleg a 32-14=18. ciklusnapon.
Nem mindegy!
Éppen ezért veszélyes csak a naptárra hagyatkozni, mert csak utólag, az adott ciklus alapján lehet meghatározni a napját, és még annak is bármikor változhat a ciklushossz, akinek egyébként napra pontos.
Plusz a spontán peteérés lehetőségéről ne is beszéljünk.
(és egyébként én se játszottam SOHA a tűzzel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!