Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet az, hogy a fogamzásgátlá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az, hogy a fogamzásgátlás miatt leáll a testi fejlődésem?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta szedem a fogamzásgátló tablettát - nem vagyok ribanc, mielőtt valaki elkezdene oltogatni, csak szüleim hülyének néznek, hogy nem tudunk barátommal védekezni, és teherbe esek -, és nem nő a cicim. :/ Most 16 éves vagyok, rendszeres a mensesem, mindenhol rendesen kifejlődtem, (nem vagyok vékony stb.) de a cicim akkora mint egy ovisnak :(

Lehetséges hogy a fogamzásgátlótól? Lehet rajta valahogy változtatni? Meg fog nőni a mellem?

Történt már valakivel ilyen? Légyszi irjatok. köszi.

2009. szept. 27. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a szüleid 14 évesen rákényszerítettek arra, hogy elkezd szedni? Hát jól beolvasnék a szüleidnek! Ekkora barmokat! Gondolkozz, 14 évesen fejlődésben van a szervezeted, tombolnak benned a hormonok és még a szüleid további hormonokkal tömnek! A testi fejlődésed nem attól függ, de nem egészséges már 14 évesen fogamzásgátlót szedni!
2009. szept. 27. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Hogy a menszeszed milyen magától, azt akkor fogod megtudni, amikor nem szedsz fogigátlót. Most azért rendszeres a vérzésed, mert a gyógyszer így irányítja.

Na, azt a barom orvost is lecsukatnám, aki 14 éves, fejlődésben lévő kislányoknak fogamzásgátlót ír fel!!!

A melled még nőhet, nekem egészen 20 éves koromig nőtt.

2009. szept. 27. 13:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Igazából nem kényszeritettek, csak nem akartam barátommal szakitani.

Köszi a kommenteket.

2009. szept. 27. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
talán az lett volna az egészséges hogy nem erőlteted a dugogatást a haveroddal 17-18 éves korodig, akkor még normálisan ki is fejlődtél volna.. És lehet a hormonadagoktól ilyen a nemi jelleg.
2009. szept. 27. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
dokit kérdezz meg róla, de szerintem nem ez az oka, éppen hogy a fogamzásgátlótól nő a mell. az pedig hogy rendszeres a menzeszed mindenki tudja ha gyógyszert szedsz mivel minden tabizó nőnek rendszeres így ezt fölösleges előnyként hangoztatni.
2009. szept. 27. 14:08
 6/10 A kérdező kommentje:

13:41. -kor kommentelő.. hát köszi. nem haver.. -.-'

14:08-kor kommentelő: köszi szépen. ♥ remélem*

2009. szept. 27. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
és nem kellett erőltetni.. -.-
2009. szept. 27. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
haver az anyád retkes p*csája, büdös kokeró ribanc!
2009. szept. 28. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen kezdtem el szedni, de már megbántam. Most 21 vagyok és nem tudom, hogy ez összefüggésbe van-e a gyógyszerrel, de nekem is nagyon pici a "mellem". 70 B-s:(
2009. szept. 28. 13:01
 10/10 A kérdező kommentje:

nekemis kb 70-es. de remélem nem marad ekkora. valaki 20-25 éves koráig fejlődik.

sztem nem a tabletta miatt..

2009. szept. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!