Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal tegnap lefeküdtem, és olyan fáradt voltam tegnap, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlóm, és ma reggel vettem be 8 órakor. Most akkor terhes lehetek?
#8 Gratulálok! Fogamzásgátló mellett TILOS az eseményutáni.
Egyébként kérdező, 12 órán belül maradtál, úgyhogy nem gáz, nem leszel terhes. :)
Az én gyógyszerem olyan, hogyha a 2. héten hsgyom ki, ott még túl is léphetem a 12 órát. Az a lényeg, hogy amikor észreveszem, akkor vegyem be. Ez nyilván legkésőbb a következő gyógyszer ideje, szóval akkor kettőt veszek be. Ha addig nem tettem volna meg..
NEM véd az utolsó levél utáni egy hetes szünetben. Csak akkor védene, ha a 8. napon új levelet kezdenél.
Kérdező: még ha lenne is peteérésed, és meg is történne a megtermékenyülés, terhes most semmiképp nem lennél, max. 10-12 nap múlva.
Szexelni nem voltál fáradt, de egy tablettát bekapni igen? :)
Egyébként ez még simán belefér.
#18 Te miről beszélsz?
Beszedem a 3 heti adagot, majd egy hét szünet, mikor jön a vérzés. Aztán ha letelt a 7 nap, akkor újabb 3 hetes adag jön.
Tehát abban az egy hétben, mikor nem szedem a gyógyszert, védelmet kell hogy nyújtson a bogyó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!