Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal tegnap lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tegnap lefeküdtem, és olyan fáradt voltam tegnap, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlóm, és ma reggel vettem be 8 órakor. Most akkor terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Egyébként este 22 órakor szoktam beszedni a gyógyszert.

2013. ápr. 28. 08:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem egy nap alatt ürül ki. akik "egy szem kihagyása miatt" teherbe estek azoknak azért elég sokszor kimaradt az az egy szem.
2013. ápr. 28. 09:14
 12/23 A kérdező kommentje:
nekem csak most maradt ki először :)
2013. ápr. 28. 09:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor máshogy mondom. A tabletta -abbahagyás után 1 nappal- már NEM hat. Ha hatna nyilván nem kéne minden nap szedni. Nyilván kell neki egy kis idő, amíg teljesen megszűnik a szervezetben, de ennek semmi köze a hatáshoz. Én az abbahagyás utáni napon lettem terhes, szóval elhiheted. :)
2013. ápr. 28. 09:16
 14/23 anonim ***** válasza:

#8 Gratulálok! Fogamzásgátló mellett TILOS az eseményutáni.

Egyébként kérdező, 12 órán belül maradtál, úgyhogy nem gáz, nem leszel terhes. :)

Az én gyógyszerem olyan, hogyha a 2. héten hsgyom ki, ott még túl is léphetem a 12 órát. Az a lényeg, hogy amikor észreveszem, akkor vegyem be. Ez nyilván legkésőbb a következő gyógyszer ideje, szóval akkor kettőt veszek be. Ha addig nem tettem volna meg..

2013. ápr. 28. 09:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha úgy hagyja abba valaki, hogy beszedi az egész hónapot, akkor igen véd 1 hétig még, de csak is akkor ha végig szedte.
2013. ápr. 28. 09:18
 16/23 anonim ***** válasza:
#13 Akkor én nem igazán értem a bogyó működését...ugyanis mi van azzal az egy héttel, amikor szünetet kell tartani?! Abbahagytam a gyógyszert, ezért egyből terhes leszek.. Ja nem, eddig sose történt meg. És nem vérzek a teljes 1 hétben, csupán csak 3napot, szóval....
2013. ápr. 28. 09:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Értem.
2013. ápr. 28. 09:20
 18/23 anonim ***** válasza:

NEM véd az utolsó levél utáni egy hetes szünetben. Csak akkor védene, ha a 8. napon új levelet kezdenél.

Kérdező: még ha lenne is peteérésed, és meg is történne a megtermékenyülés, terhes most semmiképp nem lennél, max. 10-12 nap múlva.

2013. ápr. 28. 13:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Szexelni nem voltál fáradt, de egy tablettát bekapni igen? :)

Egyébként ez még simán belefér.

2013. ápr. 28. 13:44
 20/23 anonim ***** válasza:

#18 Te miről beszélsz?

Beszedem a 3 heti adagot, majd egy hét szünet, mikor jön a vérzés. Aztán ha letelt a 7 nap, akkor újabb 3 hetes adag jön.

Tehát abban az egy hétben, mikor nem szedem a gyógyszert, védelmet kell hogy nyújtson a bogyó!

2013. ápr. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!