Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok vagy sem? ....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok vagy sem? . Kezdek aggódni!

Figyelt kérdés
Aug.23án majd 25én is szeretkeztem a párommal.23dika után vettem be 1 eseményutáni tablettát. Majd ezt követően szept 4. én megjött normálisan (bár nem akkor kellett volna). Tudom ezt a hormonzavart a pirula okozta. Jelenleg 27ét írunk és most kéne megjönni! . Sehol semmi!? Mi legyen? :O
2009. szept. 26. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

valszeg most nemfog megjönni, az eseményi utáni tabletta miatt.

az kicsit megbolygat odabent, kell egykis idő, míg helyrerázódsz (főleg h a tabletta után már megjött)

2009. szept. 26. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát a 25.-ei szeretkezés alakalmával biztosan nem eshettél teherbe, szóval ha azóta nem csináltátok, vagy rendesen védekezve akkor nem hiszem, hogy lehet baj. Sajnos nekem is volt már részem majdnem ugyanilyen szituációban, ilyenkor természetes, hogy késik, sőt sztem a következő menseszedet lehet, hogy ahhoz kéne viszonyítanod, hogy előzőleg szept.4.-én jött meg.
2009. szept. 27. 02:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyzetben vagyok, 23-án kellett volna megjönnie, de múlt hónapban 29-én jött a tabletta miatt. Most 27 van, és nem nagyon érzem magamon még a jeleit. Nyugodj meg, nem vagy terhes:)
2009. szept. 27. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Eléggé erős gyógyszer biztos amiatt nem jött még meg. Nekem 10napot késett a gyógyszertől!Na meg az idegeskedés sem tesz jót! Nyugi!
2009. szept. 27. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! :) Mindenkinek a válaszokat nagyon sokat segítettek! :)
2009. szept. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!