Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inyekciós fogamzásgátlás?
Figyelt kérdés
én lindinette 20-at szedek,25éves vagyok.még nem szültem,szeretném tudni,hogy ti mit gondoltok az inyekciós fogamzásgátlásról.a helyzet,hogy nincs barátom, tablettát azértszedem ,mert mindig pontosan megjön a menszeszem,és nincs semmi féle panaszom,görcs egyebek.félek ha abba hagyom,akkor minden felborúl.ezért gondoltam erre,meg olcsóbb is.2009. szept. 26. 20:48
1/8 anonim válasza:
Grrrr... ez fájt! Injekció-nak írják!!!!!!!!!
2/8 anonim válasza:
Én csak rosszat hallottam róla...én tuti nem szúratnám magam!
3/8 A kérdező kommentje:
bocsi
2009. szept. 26. 21:05
4/8 anonim válasza:
Igaz hogy olcsó, de úgy felborítja a hormonháztartásodat, hogy csak na! Van 1 és 3 hónapos is, a 3 hónaposnál egyszerre kapod meg a 3 havi adagot, ami nem kevés hormon! Én csak rosszat hallottam róla, egy munkatársam 20 kg-ot hízott pár hónap alatt tőle!
5/8 anonim válasza:
és az a legrosszabb benne hogy nem hagyhatod abba... ha már beadták akkor nincs visszaút.
6/8 A kérdező kommentje:
ok,értem.akkor, ha abba hagynám a gyógyszert.mire kell figyelnem?Mikor lehet abba hagyni?mit kell csinálni,ha nem rendszeres a menszeszem?
2009. szept. 27. 20:06
7/8 anonim válasza:
felesleges gyógyszert szedned ha nincs pasid.Elég sok mellékhatása lehet ami később jön ki.Minek bombáznád magad feleslegesen hormonokkal? Végigszeded az utolsó levelet és abbahagyod.Semmit nem kell csinálnod.A menzesz általában magától rendeződik.Ha mégsem,orvos.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. szept. 29. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!