Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve szedem a fogamzásgátló tablettákat, de nagyon sokat híztam tőlük, annak ellenére, hogy alig eszem és sokat, rendszeresen mozgok. Mit használhatnék helyette?
Figyelt kérdés
Ami ugyanolyan kényelmes mint a tabletta. Nem szedhetem tovább, mert nem tudok ennél kevesebbet enni és ennél többet sportolni..2013. ápr. 24. 11:54
2/10 A kérdező kommentje:
Az óvszeren kívül bármit, ami teljes védelmet nyújt.
2013. ápr. 24. 11:58
3/10 anonim válasza:
Nem igazán van olyan. Esetleg méhszájsapka kiegészítve helyi spermicides kezeléssel.
4/10 anonim válasza:
Teljes védelmet semmi. De ha kombinálsz különböző módszereket, elég jó eredményt lehet elérni. (Pesszárium + spermicid elég kényelmes. + hozzá lehet tenni naptármódszert, megszakítást)
5/10 anonim válasza:
Az óvszer kiváltására sajna nincs igazán jó módszer.
Esetleg megpróbálhatnál tablettát váltani. Hallottam már olyanról, hogy valaki az egyik tablettától hízott, a másik meg semmi befolyással nem volt a súlyára, hátha nálad is beválik.
6/10 anonim válasza:
Novaring Pont ez miadt találták ki.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Et a novaringet legooglezom, de ha jól rémlik az is hormonális.
A pesszáriumot a a nõgyógyász írja fel vagy magam is kiválthatom?
2013. ápr. 24. 12:35
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Igen hormonalis egy az egy tizedet tartalmazza mint a tabi.
10/10 anonim válasza:
Pesszáriumot érdemes dokival konzultálva elkezdeni.(bár, az enyém annyit mondott, hogy nem szülteknek alapból 60as méret kell és szóljak, ha nem tudom felrakni) De nem receptköteles, pharmafutáron keresztül tudsz rendelni, Magyarországon nem kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!