Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? SOS.
Holnap esedékes, h megtörténik a barátommal.. nekem első lesz, ő már tapasztalt. Gumival védekezünk. De én nagyon félek h terhes leszek .. erre mennyi az esély szerintetek?!
Amugy én 16 ő 19 .. én késznek érzem magam. de ettől mégis nagyon félek h mégis terhes leszek :S igazából szeretnék megnyugtató válaszokat kapni, h erre nem olyan sok az esély azért :D
szia!
Fiatal vagy még de ezt ugy is te döntöd el.
Ha nem lyukad ki a gumi akkor tuti nem leszel terhes már az elején húzzátok fel.
Aztán menj el a doktor bácsihoz és írass fel gyógyszert. Gumi és gyógyszer együtt tuti. Véd a fertőzésektől is és megnyugszol.
ne izgulj az első pár alkalom nagyon nem lesz jó.
Szia! Azt írod, hogy a barátod tapasztalt. Ebből szerintem nyugodtan levonhatod azt a következtetést, hogy tudja, hogyan kell megfelelően tárolni, felhelyezni egy óvszert. És nagy valószínűséggel jól ismeri már saját magát, így tudja, hogy számára/számotokra melyik lesz a legmegfelelőbb márkájú, fajtájú gumi. Biztosan Ő is még külön vigyázni fog arra, hogy ne szakadjon ki, vagy csússzon le az óvszer. De ez az egyetlen ilyen buktatója van. Ezt pedig úgy is észre veszi - főleg mivel nyílván nem vad szex-re készültök, ha most fogod elveszíteni a szüzességed.
All in all: igazából nincs miért félned!
A Veletek hasonló korúak jórészénél már azzal többett tettetek a nemkívánt terhesség ellen, hogy gondoltatok a védekezésre.
Szóval no para, elég kicsikécske :) az esélye, hogy terhes leszel!
Pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!