Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert vegyek?
16 éves srác vagyok sosem vettem még óvszert, de már barátnőmmel ott tart a kapcsolat, hogy igen csak aktuális lenne, de basszus amikor bementem a boltba volt 20 féle koton és amúgy is zavarban voltam (lehet hogy ciki), szóval nem kezdtem el ott közelről vizsgálni, hogy melyik milyen, meg az eladóktól se kezdhettem kérdezősködni.
Írjátok már le, hogy melyik gumi jó és melyik rossz (márkanevekre típusokra gondolok de jól jönne néhány alapvető irányelv is)
www.durex.hu
Itt meg is tudod nézni hogy melyik milyen méretre való.
Szia! Hát az előző válaszoló nem túl hasznos információt adott...
Elősör is: általában az emberek azért nem egyformák, ezért ami esetleg az egyiknek bejön, a másiknak nem fog. Úgyhogy leírom velem mi a helyzet, de ez nem biztos hogy rád is vonatkozik, de esetleg kipróbálhatjátok!
Én mindig durexet használtam, mindig mindig mindig. Aztán bejött a durex easy on, ami azt jelenti hogy könyebben felhelyezhető a péniszre. A sima original durexet meg kivonták a forgalomból. A durex easy on-nal kísérleteztünk egy darabig, de kidobtuk a kukába az egészet mert nem hogy könyebben ment fel hanem még alig tudtam feltenni! Aztán visszagurult az egész amikor végig gurítottam rajta. 1 szex alatt elhasználtunk 4 gumit, mire valamelyik nagyjából rajta maradt, aztán azon paráztunk hogy bennem marad véletlen.
Lemondtunk róla, és a legjobb barátnőmet kérdeztem ki mi a picsát vegyünk ezután. Ő mondta, hogy Masculant semmiképpen nem vegyünk, mert olyan mint az újrahasznosított kerti műanyag szék. Ők Lifestyles Ribbed-et használnak (vörös színű a doboza). Kipróbáltuk, ennek 1,5 éve, és tökéletesen működik, azóta sincs eszembe se hogy másmilyet vegyek! Nem szakad el, könnyen felmegy, rajta is marad, biztonságos! Próbáljátok ki ha gondolod, hátha neked is bejön, mert nekem is bejött pedig a barátnőm ajánlotta és nem kísérletezéssel jöttem rá... SOk szerencsét!
Ha még nagyon kezdők vagytok, te és a bnőd is akkor ajánlom a LifeStlye spermicides változatát. Ez nem lyukad ki, és ráadásul biztonságos, hiszen spermaölő anyaggal van bekenve + még a síkosító.
Spermicid: spermaölő. De vigyázz... max az előnedved pusztítja el. A normális ondót nem!!!!
Figyelj!!!Itt neked mindenki mást fog mondani meg minden, mindenkinek más tapasztalata van minden óvszerrel kapcsolatban!
Nézz utána a neten! A Durex és a LifeStlye a jó a márkák terén! Durex-nél én a sárga dobozt ajánlom, a gyümölcsöst,az naon jó:) A LifeStlye-nél nagyon jó a bordázot óvszer,mi most azt használunk, mert nekünk kiszakadt egy óvszer már a LifeStlynál, a nevét nem tom de bordos, meg kék is van benne meg zöld, a dobozon!
De mondom még1szer!Mindenkinek más tapazstalata van!Nyugodtan nézz utána a neten vagy akár az áruházaknál, semmi ciki nincs abban, én a barátomal nézegettem a Tescoba:P!
Sok szerencsét és élvezetet majd!:)
Az ultra thin azért jó mert vékony, szóval jobba pasinak, jobban érzi a dolgokat, a vastagabb azért jó, mert tovább bírhatja benne a pasi, a bordázott elvileg nagyobb örömöt okoz a csajnak, a gyümölcsös meg vicces, szerintem, a spermicides plussz védelmet nyújt.
A neten meg tudod nézegetni melyik márka milyen fajtákat kínál és van néhány mondat róluk.
És nem ciki hogy ha nézegeted őket, pláne nagyobb helyen, senki nem figyel oda rá, én is szoktam nézegetni az új fajtákat hogy az mit tud, elolvasgatom, ilyesmi.
Első egyébként én is egy sima spermicideset ajánlanék, meg vizes alapú síkosítót a hölgynek, hogy a behatolás könnyebb legyen, és azért vizeset mert az nem károsítja az óvszert, mi a durex kéket használjuk. A zöld engem csípett, és már mástól is hallottam, az elvileg valami bizsergetős lett volna vagy mi, szóval sima vizesbázisú síkosítót vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!