Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring mellett lehet tampont használni?
Mikor megjön akkor elvileg nem használod a gyűrűt :)
De ha mégis,akkor lehet.És ha netalán kijönne vele,visszateszed és kész ennyi.
Kárt tuti nem okoz :)
Amúgy én mikor az elsőt használtam a dokim azt mondta h 5. nap tegyem fel,mert ugye akkor is fel lehet és akkor már szinte semmi nem volt. Bár nekem sajna nem vált be,1 hónapig használtam csak :/
Nemtom miért azt mondta a leírásban is benne van h 1-5 napig fel lehet rakni :) Állítólag akkor nem lesz pecsételő vérzés a következő napokban,nekem nem is volt tőle.
Sajna azért nem vált be,mert hiába raktam fel ahogy csak tudtam..lejött és állandóan igazítani kellett :( Meg fájt is és irritált sokat jártam pisilni tőle. Pedig bíztam benne h beválik mivel h gyógyszert nem szedhetek,de marad a gumizás ez van :)
Ha gondolod kezd az 5. napon de itt utána olvashatsz itt elég jól le van írva :)
Nekem is már csak a spirál lenne az utolsó megoldás,csak kicsit tartok tőle. A mirenára gondoltam én is mert az kicsit biztonságosabb mint a sima,csak h ha az nem válik be kicsit nagyobb pénzt dob ki az ember az ablakon :(
Fertőzések is elvileg gyakoribbak,de hát sajna mindennek van hátránya semmi nem jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!