Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell helyesen felhúzni az óvszert?
Lehet, hogy hülye kérdés, de én legalább kérdezek. :) (Én vagyok a lány.)
Megvan ugye a használati utasítás ( [link] eddig oké, de utána vissza lehet húzni vele együtt a fitymát, mint itt: http://www.youtube.com/watch?v=UOfbHI1Elbo ? Nem szakad így el?
Elég sz.r videó.
Nem kell, hogy a fityma alá menjen az óvszer.
Nem kell előre húzni az óvszert a fitymával együtt felhelyezés közben, hogy a maradék gumit is legörgesd.
Megy az egy mozdulattal is.
Ha merev a pénisz, akkor autmatice hátrahúzódik a bőr. Felhúzod úgy, hogy hátul is maradjon, szépen legörgeted. Majd a spermazsákot finoman összenyomod, hogy nem-e maradt még benne levegő és kész, mehet a játék.
Persze szex közben alágyűrődhet a gumi a fitymának, de nem kell ezt demonstrálni. Hamarabb kiszakad attól, hogyha ennyit piszkálod kézzel (körömmel) felhelyezés közben, mint ha csak a hüvelyben súrlódna (=ettől nem szakad, csak ha kevés a síkosítás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!