Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 hete volt egy elhalt magzato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hete volt egy elhalt magzatom és most jött meg elösször a mensim. Valaki azt mondja még ne kezdjem el szedni a fogamzásgátlot valaki javasolja. Szerintetek szedhetem?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata irjon.köszi
2009. szept. 22. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a valakik akik mondtak, hogy szedd vagy ne szedd, orvosok voltak? Mert szerintem o tudna egy ilyen kenyes kerdesben a legjobb, legtestreszabottabb valaszt adni. De tenyleg, hivd fel holnap az orvosod, kerdezd meg tole, o tudja a legbiztosabbat mondani, ami a neked a legjobb.
2009. szept. 22. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Aki csinálta a mütétet ő azt mondta szedhetem ha megjön.Fel is irta.De a nőgyógyászom azt mondta csak a második után.Most kelleném kezdeni mert pár orája jött meg.de nagyon nem tudom mit tegyek.
2009. szept. 22. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a nögyogyászra hallgass, és nem hiszem hogy nagy baj ha a 2. ciklusig vársz, addig védekezzetek mással. sajnálom a magzatodat!
2009. szept. 22. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, igy, ebben a helyzetben en is inkabb a nogyogyaszodra hallgatnek, biztos, ami tuti, nehogy kesobb ebbol legyen baj. Kitartas!
2009. szept. 22. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem szedheted.
2009. szept. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!