Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb védekezési eszköz?
"mert azt mondta az elsőnél spirálja volt..mégis teherbe esett...a 2. meg fogamzásgátlót szedett és még is..."
Ez csak duma. Nem kell bevenni. Szerintem lósz@rt sem védekezett.
Én az óvszert javaslom, használat előtt olvassátok el a használati utasítást, továbbá egy óvszert csak egyszer lehet használni, tehát ha a barátod beleélvezett, akkor ki kell dobni. Valamint vegyetek minőségi terméket Durex vagy Lifestyle.
Ha ezeket betartjátok akkor a teherbeesés esélye elenyésző, 1% alatt/év.
az ovszernek az ellenorzesevel 0% az eselye :))
ugy ertem... mielott felhuzza a parod engedjetek bele vizet.. abbol minden ki derul!! :)
"mielott felhuzza a parod engedjetek bele vizet.. "
IDIÓTA!
Na ezt ne csináld kérdező, mert így fog aktus közben kilyukadni...
14:50
+1
megnézném hogy ha tele engedte vízzel, utána hogy fogja felhúzni...
Ha úgy nagyobb biztonságba érzed magad, kérd meg, hogy első alkalommal ne élvezzen beléd, akkor lehet jobban el tudod majd engedni magad. Ez csak egy tipp. :)
Én is az óvszert javaslom, még semmiképp ne bombázd a szervezeted fogamzásgátlóval.
Mellékesen jegyzem meg, hogy a spirál nagyon nem jó fogamzásgátlási mód, rengeteg ismerősnek lett mellette gyereke, nem megbízható. De fiataloknak nem is szokták javasolni, csak azoknak, akik már szültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!