Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 szem fogamzásgátló kiváltaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 szem fogamzásgátló kiváltaná az eseményutáni tablettát?

Figyelt kérdés

2 éve szedek fogamzásgátlót, de ilyenről még nem hallottam. Barátnőm jött oda hozzám, hogy nem védekeztek a barátjával, és adjak neki 3 szem fogamzásgátlót, mert az kitesz egy eseményutáni tablettát.

Nem tudtam mire vélni, így adtam neki, majd jól megbolygatom a hormonjaimat, tudom, de ez most mindegy. Kérdeztem, hogy ezt honnan szedte, hogy ez így jó lesz?

Neki a nőgyógyász mondta személyesen. Én ilyenről még nem hallottam..

Lindynette 20-at szedek.

2013. ápr. 9. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
ejj ha ezt most feri bácsi olvassa jót röhög hogy hogy átverte a barátnéd:D
2013. ápr. 9. 23:43
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Balassagyarmat népszaporulatának annyi ... de a terhes nőknek is
2013. ápr. 9. 23:44
 13/18 A kérdező kommentje:
jah:) meg én is komplett hülyét csinálok magamból, és online oktatnak :DDDD
2013. ápr. 9. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
nem oktatlak, de ha kimarad 3 szem, akkor azzal megbojdul a te hormonháztartásod is. de ahogy gondolod.. lényeg h én nem szedek semmi ilyen sz.rt:D
2013. ápr. 9. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
*bolydul
2013. ápr. 9. 23:47
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
és ha oktatnak??? röhögjél jókat az oltásokon:D ha tetszik ha nem hülyeséget csináltál és most online szétszívjuk a véred:D
2013. ápr. 9. 23:51
 17/18 A kérdező kommentje:
nekem tetszik, nem tudom komolyan venni :DDD nem volt egy jó lépés, de ezen ne múljon barátnőm lelki békéje :)
2013. ápr. 10. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az eseményutáni a normális tabletta több tízszeresét tartalmazza, ráadásul még az összetétel sem ugyanaz!!!

Orvos nevét pedig nem kellene beírni, mivel nem hiszem, hogy egy nőgyógyász olyan hülye és tudatlan lenne, hogy ezt nem tudná, esetleg valamelyik betege vagy olyan aki hozzá ment volna elolvassa. (Szélsőséges esetben még a tudomására jut és beperel jóhírnév-rontásért.)

2013. ápr. 10. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!