Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem a terhesség miatt jött meg ilyen korán a
menzeszem?
Figyelt kérdés
Vasárnap voltunk együtt a párommal, és a legutolsó menstruációm, hatodikán jött meg. Erre ma megint elkezdtem vérezni. Sajna nem tudom mitől. még túl korai lenne....
ugye ez nem a terhesség jele?
2009. szept. 22. 15:16
1/8 anonim válasza:
nem.
2009. szept. 22. 15:20
2/8 anonim válasza:
azt az infot kifelejtetted hogy védekeztetek-e. a válasz a kérdésre ennek függvényében alakul...
2009. szept. 22. 15:29
3/8 A kérdező kommentje:
igen, de egy nagyon kicsi helyen elszakadt a gumi.... :S
azonnal abba is hagytuk, és megnéztük, hogy mennyire jött szét. csak mikor nagyon erősen nyomtuk, akkor jött ki belőle a sperma. nem valószínű, hogy belém is ment. legalábbis reménykedek.
a 72 órásról meg már lekéstem :S
2009. szept. 22. 15:34
4/8 anonim válasza:
hát ez komolyan nagyon jó. leírsz egy kérdést és kifelejted a lényeget... igen lehetsz terhes. azt viszont még mindig nem értem hogy mikor észrevettétek azonnal abbahagytátok de kifolyt belőle a sperma ha megnyomtátok, tehát már elélvezett a pasi?! csinálj tesztet kb 2 hét múlva.
2009. szept. 22. 15:46
5/8 anonim válasza:
Szia! Valószínű úgy gondoltál, hogy az aktus végén hallották, hogy elszakad a gumi. Ami fontos: A vérzés MINDIG terhesség ellen szól. Tehát az abszolút helytelen, hogy azért félsz a babától, mert megjött, semmi gond. Valóban elég korai a menstruáció, ezért fontos lenne tudni, hogy ugyanolyan-e, mint az eddigi vérzéseid. Bár gyanítom igen, és ezt idegeskedés okozta. Az képes ilyesmire,láttam már ilyen eseteket. Amennyiben csak 1-2 napig tart, kevesebb,vagy sokkal több vagy bármiben is eltér a normális vérzéstől, akkor ez közti vérzés, ami viszont soha nem normális. Tehát érdemes elmenni nőgyógyászhoz, aki majd megállapítja az okát :) Vagy ha nem is mész el, akkor egy telefon :) Nyugi, nincs baj :)
2009. szept. 22. 18:56
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak:
nagyon köszönöm, igazán megnyugtattál!
eléggé félek, mert 16 éves vagyok, és bár óvszerrel rendszeresen védekezünk, most kiszakadt :S
nőgyógyászhoz meg eléggé félek elmenni, de majd muszály lesz :S
amúgy hát a vérzésem, elég gyenge, szinte alig van, de olyan mint a rendes mensturációm szokott lenni, az utolsó napokban mikor gyengébb.
mit gondolsz, ez valami betegség jele? vagy mindenképp vizsgáltassam ki magam?
de akkor tuti nem a terhesség jele?
2009. szept. 22. 20:41
7/8 anonim válasza:
Szia! Utolsó válaszoló vagyok. A kivizsgálás nem ártana, mert élsz nemi életet és bár biztonságosan, mert írtad, hogy védekeztek, de íratlan szabály, hogy aki nemi életet él, annak évente egyszer el kellene menni nőgyógyászhoz rákszűrésre és általános kivizsgálásra. 1000%, hogy nem a terhesség jele, csak a stressztől korábban jött meg szerintem, viszont legalább egy telefont ha nem is a nőgyógyásznak, akkor a háziorvosnak. Ezt neki is elmondhatod nyugodtan. Tuti, hogy nem terhesség, de sajnos azt nem tudom biztosra mondani, hogy nem valami hormontúltengés vagy épp csökkenés bekavart a ciklusodnak, tehát jobb félni mint megijedni :) Ne félj a nőgyógyászok a legjobb fej orvosok :)
2009. szept. 23. 18:59
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
nagyon meg tudsz nyugtatni!!!! :)
azóta is megvan a menzeszem, de ugyanúgy mint máskor, csak gyenge....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!