Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy eshettem teherbe, miközbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy eshettem teherbe, miközben rendesen szedtem a fogamzásgátlót? Ja és hogy derítsem ki, hogy kitől van. :/

Figyelt kérdés

Tavaszi szünetben utaztam el a barátnőimmel és fogadtunk ki tud több pasit felszedni egy hét alatt. Elég rosszul sült el, ugyanis nem jött meg és már 3 tesztet csináltam amik mind pozitívak lettek. Most honnan tudjam melyik a 6 srác közül a gyerekem apja?! Vagy lehet, hogy ez még vaklárma? Ráadásul minden nap bevettem a gyógyszeremet...tanácstalan vagyok!

Egy ismerősöm adta kölcsön a felhasználóját, remélem kapok értelmes válaszokat is!

2013. ápr. 8. 18:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
3 teszt nem hazudik. Menj orvoshoz minél elöbb, hogy kié csak akkor tudnád meg ha megszületik és mind a 6 csinálna DNS tesztet. Gondolom nem akarod megtartani.... Viszont az örökbeadással nagyon boldoggá tehetnél egy meddő párt.
2013. ápr. 8. 18:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hehe :D
2013. ápr. 8. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha megszületett apasági teszt.Nem hánytál,nem volt hasmenésed?Nem cserélték ki a gyógyszered?
2013. ápr. 8. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Először is dönsd el, hogy meg akarod e tartani azt a szegény gyereket (én nem ajánlanám), mert ha nem akkor nincs is miért kideríteni. A fogamzásgátkók sem biztosítanak mindig százszázalékos védelmet sajnos, ezért ajánlott csak tartós hapcsolat melett alkalmazni, a nemi betegségek elkapásának veszélye melett.
 5/15 anonim ***** válasza:
bocs 2x küldte el, de így nyomatékosabb :/
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztos kamu...
2013. ápr. 8. 18:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod,hogy a két csík egyszerre megjelenve jelenti azt,hogy terhes vagy.
2013. ápr. 8. 18:40
 8/15 anonim ***** válasza:

az ételekbe egyre több hormon kerül,a fogamzásgátlóba pedig egyre kevesebb hogy elkerüljék a mellékhatásokat,így egyre gyakoribb hogy a szedése mellett lesz terhes valaki

jó nyomozást

2013. ápr. 8. 18:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem,nem gyakoribb...
2013. ápr. 8. 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu, akkor....

Születés után apasági teszt. Fogamzásgátók sem 100%...

Gumi meg luxus. És ha valamelyiknek nemi herpesze volt?

Egy életre megtanulnátok, hogy nem kefélünk összevissza :)

2013. ápr. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!