Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy eshettem teherbe, miközben rendesen szedtem a fogamzásgátlót? Ja és hogy derítsem ki, hogy kitől van. :/
Tavaszi szünetben utaztam el a barátnőimmel és fogadtunk ki tud több pasit felszedni egy hét alatt. Elég rosszul sült el, ugyanis nem jött meg és már 3 tesztet csináltam amik mind pozitívak lettek. Most honnan tudjam melyik a 6 srác közül a gyerekem apja?! Vagy lehet, hogy ez még vaklárma? Ráadásul minden nap bevettem a gyógyszeremet...tanácstalan vagyok!
Egy ismerősöm adta kölcsön a felhasználóját, remélem kapok értelmes válaszokat is!
az ételekbe egyre több hormon kerül,a fogamzásgátlóba pedig egyre kevesebb hogy elkerüljék a mellékhatásokat,így egyre gyakoribb hogy a szedése mellett lesz terhes valaki
jó nyomozást
Ha nem kamu, akkor....
Születés után apasági teszt. Fogamzásgátók sem 100%...
Gumi meg luxus. És ha valamelyiknek nemi herpesze volt?
Egy életre megtanulnátok, hogy nem kefélünk összevissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!