Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én egy fiatal csajszi vok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy fiatal csajszi vok. Batátommal pettingeltünk és ráültem és akkor a hasam nagyon elkezdett szurni/fájni. Ez mitől van? Nem élvezett belém lehetek e terhes? Gumi nélkül csináltuk.

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 17:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted mitől lesz terhes valaki? xD
2009. szept. 21. 17:15
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
A ráültél alatt arra gondolsz, hogy a péniszébe beleültél? Tehát elvesztetted a szüzességed? Ha pénisz járt a hüvelyedben, és nem volt rajta gumi, akkor lehetsz terhes, mert az előnedv is tartalmazhat spermákat. Ha 72 órán belül volt az aktus, akkor menj el orvoshoz, és irass fel sürgősségi tablettát. A hasad alja pedig valószínű azért fájt, mert nyomta a méhszájadat a pénisze.
2009. szept. 21. 17:17
 3/24 anonim ***** válasza:
71%
hagyál minket békén a kérdéseiddel!! jó?? Nem fogjuk még 1001X-erre elmondani, hogy mi fán terem a dió! Dejó, ez rímel:)
2009. szept. 21. 17:18
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

nem valószinű hogy terhes vagy...bár előáladéktól is lehet teherbe esni...de kevés rá az esély:)

am meg védekezz...akkor te se izgulsz annyira hogy most megjön vagy nem jön meg....meg nem lenne sztem egy abortusz:)

2009. szept. 21. 17:19
 5/24 A kérdező kommentje:
hétvégén kell megjönnie csak 2-szer ültem rá egymás után. max
2009. szept. 21. 17:23
 6/24 anonim ***** válasza:
84%

úgytűnik h nem csak petting volt xd

de,igen,lehetsz terhes.

elég felelőtlenek vagytok

am érdekelne h hány évesek vagytok

2009. szept. 21. 17:23
 7/24 anonim ***** válasza:
69%
NE FÁRASSZ
2009. szept. 21. 17:25
 8/24 A kérdező kommentje:
%-ban megadva akkor mennyi az esélye hogy terhes leszek?
2009. szept. 21. 17:38
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
%ban a kis fa.szom se tudja megadni. szted attól jobb lesz ha itt sírsz? gondolom már nemvaygy benn a 72 orában, ha mégis akk mész a házidokihoz eseményutániért.ezenkívül ha nem jön emg a mensid azon a napon amikor kéne tesztelsz és imádkozol. amugy sztem nemvagy az, de kérlek... ne felelőtlenkedjettek!!
2009. szept. 21. 17:44
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem lettetek volna felelőtlenek most nem ezen kéne agyalni, hogy hány %-ban lehetsz terhes! Engem is érdekelne a korotok úgy mellékesen.
2009. szept. 21. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!