Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem a doki irja fel a fogamzásgátló tablettát, hanem én kipróbálok egyet és ha valami tünetem van akkor próbálok másikat?
Figyelt kérdés
Csakmert nekem azt mondták, hogy a doki is csak úgy "random" felir egy gyógyszert és ha mellékhatást, fejfájást vagy valamit tapasztalok, akkor visszamegyek és felir egy másikat, igaz ez? Illetve, hogy szabad magamnak igy "kisérleteznem"? Előre is köszönöm :)2013. ápr. 6. 10:31
11/18 anonim válasza:
Ha valakinél alapból magas a trombocita szám, ott nem azon kéne gondolkodni - sem a páciensnek, sem az orvosnak -, hogy melyik tabletta a jó, hanem hogy egyáltalán szabad-e elkezdeni... Akármilyen kis hormontartalmú, a trombózishajlamot csak növeli. És nekem meg pont csak a trombózishajlamot nézte a doki a vérvizsgálatból.
12/18 anonim válasza:
Igen! Csakis!!!
Minden hülyének aki fogamzásgátlózik: Egy idő után nem tudtok majd gyereket csinálni, és gondolom nem akartok egyedül meghalni úgy hogy nincs saját gyereked, max örökbe fogadott....
13/18 anonim válasza:
Meg ne haragudj, de igenis léteznek olyan emberek, akik abszolút teljes életet élnek gyerek nélkül. És olyanok is, akik évekig szedik minden gond nélkül, és mit ad isten, gyerekeik is tudnak születni. Az ilyen marhaságaiddal, kedves utolsó, csak a saját tájékozatlanságodat hirdeted!
14/18 A kérdező kommentje:
Öhm minden válaszolónak aki nem tudott normálisan válaszolni üzenem, hogy szövegértésből jók vagytok. -_- NEM csináltam ilyet, ezért kérdezem, hogy lehet e úgy. Mert azt mondták, hogy a doki se tudja megállapítani. Egy szóval nem mondtam ilyet, hogy én már csináltam ilyet. Ja és aki beszólt annak üzenem, hogy egy f*sz... a többinek meg köszönet a válaszért.
2013. ápr. 8. 14:25
15/18 anonim válasza:
Az én hozzászólásomra (negyedik) elfelejtettél reagálni, kérdező. Nagyon kíváncsi vagyok már a válaszodra.
16/18 A kérdező kommentje:
A válaszod a következő volt: "Nem tudsz te csak úgy kipróbálni egyet, mivel recept nélkül nem adnak."
Légyszi mutass rá, hogy hol kérdeztem ilyet, hogy vényköteles-e vagy, hogy recept nélkül adnak-e? Vagy bármi ezzel kapcsolatos dolog? És ha akarnék igenis kitudnék próbálni... Remélem érted :) köszi
2013. ápr. 9. 19:46
18/18 anonim válasza:
Ő reménytelen? Te egy idióta vagy. Inkább te vagy a reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!