Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit híztatok a Yasminelle a tablettától?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Milyen volt előtte a testalkatod, vagy hány kilo voltál amikor elkezdted szedni, és mennyi idő után híztál tőle, és hány kilot? Ezekre az adatokra lennék kíváncsi. Kösy a válaszokat előre is! :)2009. szept. 20. 21:47
1/10 anonim válasza:
Szia,
Én normális testalkatú vagyok (szerintem legalábbis), 170 cm és 58 kg. Nem híztam tőle egyáltalán, de az én nőgyógyászom eleve úgy írta fel, hogy ha bármit észlelnék, pl a hízást is beleértve, menjek vissza, és ír másikat, mert rengetegféle létezik.
Szóval szerintem ez nem olyan amibe bele kell nyugodnod ha megtörténik, lehet megelőzni, megváltoztatni, csak figyelj magadra!
L/24
2/10 anonim válasza:
46 kiló voltam kb. 13 éves korom óta, 20 vagyok most, tavaly május óta szedem és idén áprilistól kezdtem szépen felszedni eddig 6-7 kilót. ez elég sok ha valaki eredendően 46 kiló... 160 centi vagyok. nem csak ez a gondom vele, a szünetben nagyon fáj a fejem az utóbbi hónapokban, felerősödött a menzi előtti idegbajom, libidócsökkenés, egyebek, úgyhogy be is fejezem a yasminellet, hüvelygyűrűre váltok, hátha az beválik.
3/10 anonim válasza:
én nem híztam semennyit, és nincs is mellékhatása... de minden ember másképp reagál, próbáld ki, és ha nem érzed tökéletesnek, akkor mindenképp keresd fel a nőgyógyászod h adjon másikat
4/10 anonim válasza:
Nem a tabitól hízol, hanem attól, hogy éhesebb leszel tőle, és többet eszel. Magában a tabi NEM HIZLAL!
5/10 anonim válasza:
utolsónak: második válaszoló vagyok. 6 éve tartottam a súlyom és annyi csokit faltam egész életemben mint másik 3 ember együttvéve és egy grammot nem híztam sok év leforgása alatt, mert olyan az alkatom, úgyhogy ne mondja nekem senki hogy nem a gyógyszertől van, mert az alakítja át a hormonrendszered és tesz hajlamossá a hízásra akármennyit is eszel. ugyanannyit eszem vagy még lehet hogy kevesebbet mint előtte és híztam.
6/10 anonim válasza:
A tablettától hízol, mert hormonok vannak benne, nem attól hogy éhesebb vagy... De nem törvényszerű, tessék visszamenni ha ilyen van!
7/10 A kérdező kommentje:
Én még csak most kezdtem el szedni... De valóban éhesebb vagyok azóta..többet is eszem O.o
2009. szept. 22. 07:47
8/10 anonim válasza:
3 hónap alatt 7 kilót... Abba is hagytam... Inkább Yadine, sztem.
9/10 anonim válasza:
igen, nálam is yadine volt a nyerő!
Én 174cm/55 kiló vagyok, de mielőtt elkezdtem 174/60 kg voltam...vagyis fogytam tőle.
10/10 anonim válasza:
igaz h az ujitott verzoit szedem, a yaz-t, de nem hiztam. eddig. fél éve szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!