Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet ennek az oka? a 22....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka? a 22. napon volt egy ici pici rózsaszínes váladékom. A mezesem rendszeres 28-29 napos?

Figyelt kérdés
Nem fáj a mellem, nem nőtt.. nincs hányingerem se nem pisilek többet mint szoktam. Szóval nem hiszem h terhes lennék, de nem tudom , h esetleg mégis nem eshettem-e teherbe , mert írták fórumok h ez lehet pecsételő vérzés is. Görcsöl néha a hasam, de általában nekem szokott a mezit megelőző egy héttel már fájdogálni a hasam, meg a hüvelyem. más tünetetm nincs
2013. ápr. 3. 16:50
 1/3 A kérdező kommentje:
mindig használunk gumit is. előtte kicsit anélkül vagyunk, de gumiba szexelünk ezútán és itt is megy el. Tudom, h ilyenkor is van spermakilöködés és megeshet h a váladékozásában lehetnek spermák.
2013. ápr. 3. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
pecsételő vérzés fogamzásgátló tabletta közben szokott lenni.. amúgy nem.. csinalj tesztet...
2013. ápr. 3. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
tesztnek még nincs értelme nem ? ehhez még korán van .. hétfőn kell megjönni , legkorábban akkor csinálok szerintem. Csak érdekel h ez normális dolog h volt ez a rózsaszíne skis váladék mert nem érzek semmi más tünetet ami arra utalna h terhes vagyok. de láttam már minden fée választ emelltett meg ellene is
2013. ápr. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!