Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tavaly február-március környékén abba hagytam a fogamzásgátló szedését.(kb. 1,5 évig szedtem) Egy darabig rendszeres volt a menstruációm, majd kimaradt néhányszor. Utána ismét rendszeres lett. December elején megvolt, majd szexeltem december közepén. Azután csak február elején jött meg és azóta nem menstruálok. Nincs hányingerem, csináltam 2 tesztet is (mind a 2 negatív lett). ( És belém se élvezett) Alapból kövérebb típus vagyok, de nem veszem észre hogy a hasam nőne vagy keményedne.

2013. ápr. 2. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy.
2013. ápr. 2. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, de a tüneteid PCOS-ra mutatnak..
2013. ápr. 2. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem...:) a menszeszed kesese lehet attol hogy eleg sokaig szedtel fogamzasgatlot.. :)
2013. ápr. 2. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nincs semmi bajom...
2013. ápr. 2. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
és miért nem mész el orvoshoz? miért kell megvárni, hogy baj legyen?
2013. ápr. 2. 19:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Most már 4 hónapos terhes lennék úgyhogy...

Eddig pedig azért nem mentem, mert mondtam, hogy volt már ilyen régebben.

2013. ápr. 2. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Védekeztetek, vagy nem? Ezt az apró infót kihagytad...

Ha igen, és jól csináltátok, akkor nem vagy terhes. Bár gyanítom hagytátok, különben nem izgulnál...

Az, hogy beléd élveznek, vagy nem, csak egy esély növelő dolog. Onnantól, hogy gumi vagy tabletta, vagy egyéb, hatékony védekezés nélkül, alkottok már magában hordja az esélyét annak, hogy teherbe esel.

2013. ápr. 2. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem :SS
2013. ápr. 2. 19:55
 9/9 anonim válasza:
Szerintem semmi ok a pánikra :) Vannak olyan nők, akiknek elég rendszertelen, nekem se pontos sose. De azért menj el egy nőgyógyászhoz, hiába nem vagy terhes, azért jobb lenne tudni, hogy miért maradnak ki.
2013. ápr. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!