Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés

Február közepe óta szedek fogamzásgátlót. Elkezdtem a mensi 1. napján (bár 1 napig tartott a vérzés össz-vissz, januárban két napos volt, amit nem értek, mert előtte mindig tartott 5-6 napig). A három levélből most fogy el a 2., és azóta nem is jött meg.

Rendesen kivártuk a két hetet, bár elvileg már az első szemtől véd. Kicsit aggódom... bár jelei vannak, hogy megjöhet, mert kicsit feszülnek a melleim és pattanás is jött ki rajtam (előtte mindig kijön egy általában), de még mindig semmi... vennem kéne tesztet?

Az is igaz, hogy mostanában sokat voltam beteg (vese, felfázás, nátha), ez is befolyásolhatja?

2013. ápr. 2. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem várj még. Igaz, hogy én még most fogom kezdeni a foggátlót, de nekem ebben a hónapban például 40 napra jött meg és majd szét mentem az idegtől. Várj még egy kicsit és ne izgulj. :)

18/L

2013. ápr. 2. 10:37
 2/3 A kérdező kommentje:
De addig rendesen szednem kell, amíg meg nem jön? Vagyis nem kell abbahagynom a levelet?
2013. ápr. 2. 10:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor elfogy az egy havi adagod, akkor abba kell hagyni, ne kezdj el másik levél gyógyszert. Kihagyod az X napot, ami elő van írva és ha nem jött meg akkor el kezded szedni a következőt. Ha nagyon aggódsz, menj el nőgyógyászhoz!
2013. ápr. 2. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!