Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3hét múlva fogok elkezdeni fogalmzásgátlót szedni és lenne pár kérdésem a tapasztaltaktól. Azt hallottam, hogy az első 3 hónapban nem nyújt védelmet, ez igaz?
Meg olyanokat is olvastam, hogy beállítja a menstrációt de vérzéseket okoz olykor..
Szóval nem tudom miket kérdezzek, sok minden van bennem.. Leírnátok a tapasztalatotokat, légyszí ! Köszönöm !
A legtöbb fogamzásgátló már egy hét, de max egy hónap után védelmet nyújt.
Beállítja vérzést, az elején előfordulhat tőle áttöréses, pecsételő vérzés, de később ez is megszűnik.
Én Lindynette-tel kezdtem, most Harmonetet szedek, már évek óta, én nem híztam tőle, pattanásos meg előtte sem voltam, utána se lettem, a mellem megnőtt tőle, és egyáltalán nem görcsölök menstruáció alatt.
Konkrét kérdésekkel azért egyszerűbb lenne :)
a tájékoztató olvasd el, azon vannak a válaszok.
Enyém pl. első hónap után védett, és nem volt közti vérzés. Az, hogy hogyan reagálsz rá, egyéni, de igen, a menstruációnak be kell tőle állnia.
Köszönöm a válaszokat!
Mégis akkor van valami hátránya??
Egyén függő. NEkem migrénem volt tőle, hüvely gombám, hüvelyszárazságom, libidó csökkenésem. De sztem ez így elég extrém egyszerre.
Azt mondta a doki, h mivel amit szedtem az egyik legalacsonyabb hormontartalmú, inkább próbáljam ki a hüvelygyűrűt. Meglátjuk.
Mindenesetre nem kell parázni, ha tüneteket észlelsz, abba kell hagyni a szedését és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!