Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabitól hasmenés, mint mellékhatás?
1,5 éve szedem és az utóbbi 3-4 hónapban híg a székletem...azért gondoltam a tabira, mert pl a 7 napos szünetekben a 2,3 naptól nincs ilyen problémám, viszont a levél 2,3 szemétől már újra
voltam házi orvosnál, kivizsgált, mintát is vittem, de semmi
(híg, világos színű széklet)
Vki tapasztalt már hasonlót?
Nekem is a fog. gátló miatt voltak ilyen tüneteim, csak nekem még jó erős hasi görcsökkel is párosult idővel. Eleinte nekem is csak hasmenésem volt, majd jöttek a fájdalmak is.
Azt javaslom, hogy hagyd abba, mert ez nem normális, hogy ilyen mellékhatásai vannak. :(
Én sem tudom, mi lenne a jó fog. gátlási módszer, szóval érdemben nem tudok tanácsot adni, de egy biztos: ne szedj ilyen szemetet, mert csak tönkreteszed a tested. Muszáj megpróbálnod valahogy máshogy védekezni az egészséged érdekében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!