Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femoden fogamzásgátlót szedek. Milyen gyógyszerek befolyásolják a hatását? (bővebben lent)
Fájdalomcsillapítónak eddig mindig Saridont vettem be. Nem is figyeltem a papírját sose. Most vettem észre, hogy a következő van a betegtájékoztatójába:
"Csak előzetes orvosi megbeszélés után szedje a Saridon tablettát, amennyiben ... fogamzásgátlót szed."
Ebben a hónapban elég sokszor fájt a fejem és vettem be Saridont. Ugye nem lehet belőle gond??? Pont azért irattam fel a gyógyszert, hogy ne legyen gond erre meg kibabrálna velem egy sima fájdalomcsillapító?
Most akkor milyen fájdalomcsillapítót vehetek be fog.gátló mellett???
Köszi a választ. Az első kettő fájdalomcsillapító nálam kilőve, mert általában rosszul vagyok tőlük. Akkor marad az Aspirin.
Egyébként eddig mindig néztem a betegtájékoztatót akármit is vettem be. Amúgy is megpróbálok minnél kevesebb gyógyszert szedni. Maximum ha már nagyon fáj a fejem vagy valamim.
Ez azért maradt ki, mert a fene se gondolta, hogy befolyással lehet a fog.gátlóra. Már évek óta ezt szedem ha fáj valamim. Ezért nem is néztem a tájékoztatót. Remélem most nem okoz gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!