Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha egy hétig antibiotikumot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hétig antibiotikumot szeddtem mellette normaflort ittam és fogamzásgátlót szedtem (hétfőn keztem az antibiotikumot szerdán a fogymzásgátlót). Most már véd a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mondd el nekem,hogy mit mondanak az orvosok! :)

Mert én minden egyes gyógyszerről amit felírtak nekem megkérdeztem az orvosomat,hogy nem gyengíti-e a fogamzásgátlót,és minden egyes esetben végigböngésztem a betegtájékoztatókat a lehetséges kölcsönhatásokról!

Én utána néztem.Tudom,hogy ami még reális intézkedés antibiotikum mellett,az az,hogy 3-4 órát hagyok a két gyógyszer között,és iszom később kefírt,és még megszakítás!

Biztos vagyok benne,hogy semmilyen orvost nem kérdeztél még meg erről.

Szerinted ez nem elég érv,hogy sem én,sem más embert nem ismerek aki terhes lett volna??

Nem minden antibiotikum gyengítheti ESETLEG a fogamzásgátló hatását,akkor kezdjük itt.

Nem vagyok már tini,szóval légyszíves ne beszélj velem ilyen hangnemben :)

Az aki töröltette a hozzászólásomat,az igenis buta,inkább reagált volna rá,és ennyi.Ez a se nem lát,se nem hall...

Ha tényleg megszűnne a gyógyszer miatt a fogamzásgátló hatása,akkor pedig nem egy hét,hanem egy egész levél kéne ahhoz újra 100 százalékban megbízhass benne.

Kedves Kérdező,

hidd el,ők nem aggódnak érted,csak ragaszkodnak valamilyen elmélethez,mint ahogy én is,és nem engednek belőle,ők sem,és én sem.

A megszakítás bőven elég a te esetedben.

Én sem rossz szándékból írtam neked a válaszomat,saját tapasztalat,és alapos utánaolvasás eredménye.

Én tényleg mindig minden tényezőt figyelembe veszek,nehogy hasson a fog.gátlóra,de túlzott aggódás teljesen felesleges.

Inkább aggódjatok az aktív szén miatt,az aztán tényleg kipucol.

2013. márc. 27. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:

De most lányok,komolyan?

Minden eddigi hozzászólástól eltekintve,

a nőgyógyászotokat,amikor antibiotikumot írt fel,megkérdeztétek erről?Mit mondott konkrétan?

2013. márc. 27. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

[link]

[link]

[link]

"Kérdés:

Másfél éve szedem a xxx nevű gyógyszert, de tavaly és idén is úgy jártam, hogy beteg lettem, antibiotikumot szedtem kb. 1 hétig, utána pedig több héten át hányingerem volt esténként a gyógyszer beszedése előtt kb. 1-2 órával. Miután bevettem a gyógyszert a tünetek elmúltak. Nem tudom ez mit jelenthet. Megszoktam a gyógyszert, semmi problémám nem volt már a kezdetektől sem, kivéve ezt a kétszer néhány hetet.

Válasz:

Az antibiotikumok megváltoztatják a fogamzásgátlók hatását a szervezetben. Azt javasoljuk, mivel sokszor maga a fogamzásgátló hatás is felfüggesztődik, hogy a gyógyszer alatt és utána pár napig kiegészítő védekezésként gumióvszert is használjnak. A tünetekre B6 vitamint be lehet venni, ha az antibiotikum után a panaszok megszűnnek, ártalmatlan dologról van szó.

Dr. Nagy László "

[link]

Elsőre ennyi, de ha gondolod bemásolhatom neked az egész Google-t!

2013. márc. 27. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Az általad bemásolt szöveg azért ennyira nem meggyőző.

Egyrészt,itt hadonászol,de még mindig nem válaszoltál a konkrét kérdésre,hogy személyesen az orvos mit mondott?

Szerintem ha ennyira ragaszkodsz a véleményedhez,akkor érdekelhetett annyira az antibiotikum hatása,hogy megkérdezted az orvost amikor felírta.

Ez egy netes írás,és nem kötözködésből,de az írásból kiderül,hogy nagyon megviselte a nő szervezetét a gyógyszer,hányingere volt,még az is lehet,hogy hányt.

Már tüneteket okozott nála az antibiotikum,ilyen esetben alapvető,hogy az ember óvatosabb...

2013. márc. 31. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!