Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretném kérdezné töletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kérdezné töletek hogy. Az menyire káros hogy (egyszervolt magömlésem ) és már n em vagyok szűz 13 évesen? Ez ugy volt hogy volt egy magömlésem 2honapra rá össze jöttem a barátnőmmel aki 14 éves

Figyelt kérdés

és egyszer itt aludt nálam és be következet. Gumit nem használtunk 45 percig tartot. Menyi az esélye hogy teherbe esik?

mán volt a csajnak menszesze !

2013. márc. 27. 17:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát igen hirtelen jött az egész de meg történt szerintem nem lesz eböl apaság
2013. márc. 27. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen már b@szogatod a lányokat de írni azt nem tudsz. Hova jut ez a világ?
2013. márc. 27. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen:

"Tudok (nagybetű) helyesen írni, (vessző) csak már felidegesíttet (egybe kell írni) a cigányos hozzászólással (szintén egybe), és (nem kell új mondat, de ha már újat írtál, akkor nagybetűvel kellett volna) gyorsan gépeltem -.-"

Mennyi is..? 5 hiba 1 sorban! Nem tudsz helyesen írni! :)

Ez cigányos viselkedés SZERINTEM! Ha bajod van vele, akkor káromkodj priviben és ne égesd magad a világ előtt! (jótanács) :)

Ha nem lesz belőle az csak szerencse! Mindenhonnan folyik, hogy védekezni kell! Vegyetek akkor gumit, ha már nagyonmuszáj dugnotok! :)

2013. márc. 27. 20:46
 14/18 anonim válasza:
Ez nagy kamu haver ezt kurv*ra nem hiszem el!
2013. júl. 4. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

A ciganyozos kommentelo azert bunkó, semmi köze a kérdéshez, de elohozza a témát, méghozzá érezhetően lekezelo formában.

A gyerek 13 évesen sajnos kissé felelőtlen, valóban gondosabban fogalmazhatna és gepelhetne (de ez egy internetes fórum, nem egy könykiadó) és lehet cigány is, kit érdekel, de legalább fontosnak érzi a problémát, segítséget kért és meg is köszönte.

Nnamindegy, a szexel sztem nincs baj, de védekezni KELL.

Baratnod vehetne terhességi tesztet, vagy nem? csak ra kell pisilni a palcikara, és kész. jah, le kell olvasni.

72 orasbol gondolom kinnt vagytok, amúgy ebben a korban meg egezsegtelenebb mint felnőtteknek.

2013. aug. 9. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, és a csajnak az UTÁN jött meg? Akkor lehet, szerencsetek volt.
2013. aug. 9. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
45 percig tartot a magomlesed?baski öcsem!:)
2013. okt. 22. 08:06
 18/18 anonim válasza:
50%

NajólvanxDDDDDDDDDDDDD

biztos élvezte a csaj a kb 10centis pélod te nyomorék

Ki kiváncsi rá hogy meddig tartott de most komolyan

Amugyis jó ronda lehet a csaj hogy ez volt neked az erlső es 45 percig ment

Ja és mi az hogy majd megpróbálok felelőségteljesebben élni ?????!!!!!

Akkor már terhes a csaj most vagy megölöd a gyereket vagy 14évesen apa leszel képzeld el a gyereknek milyen szar lesz a gyerekkora

amugy rohadt okos vagy hogy nem védekeztél remélem lerohadt a fa**od nyomorék

2015. jún. 7. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!