Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy szakad el az óvszer?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakad el az óvszer? Lehet érezni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha pl rosszul húzzátok fel.

Vagy ha nem elég nedves a lány.

2013. márc. 24. 22:15
 2/10 2122 ***** válasza:

ezért kell mindig 2 óvszert felhúzni. ha az egyik elszakad akk is ottvan a másik.

eretnék egíteni.

2013. márc. 25. 03:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Két óvszert egyszerre nem szabad felhúzni!!! Úgy nagyobb az esély arra, hogy kiszakad mindkettő. Egyébként ha szakad, akkor kettészakad, szóval nem pici, esetleg alig észrevehető lyuk lesz rajt.
2013. márc. 25. 15:06
 4/10 anonim válasza:
Sok évvel ezelőtt silány minőségűt használtunk, a karimája a pénisz tövén maradt, a többi a hüvelyben. Utána patika és könyörgés, hogy adjanak valami esemény utáni tablettát.
2013. márc. 26. 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Talán nőgyógyászhoz kéne menni felírtani az esemény utánit. (éjjel is lehet, meg hétvégén is, ügyelet mindig van). Aztán, akkor nem kell a gyógyszertárban könyörögni, hogy adják ki recept nélkül a vényköteles gyógyszert.
2013. márc. 26. 10:42
 6/10 anonim válasza:
Utolsó! Nem azt javasoltam, hogy így tegyen, hanem azt írtam le, hogy én így tettem akkor per pillanat. Bocsánat ha félreérthető voltam. Természetesen az a megoldás, hogy kiíratni. :)
2013. márc. 26. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de azt neked szántam és nem a kérdezőnek!
2013. márc. 26. 13:33
 8/10 anonim válasza:
Én kérek elnézést, hogy magamra értettem :)
2013. márc. 26. 22:52
 9/10 anonim válasza:
De egyébként, ha benne van a közlendő kezdetében, hogy "Utolsó!"... :)
2013. márc. 26. 23:04
 10/10 anonim válasza:

Jaj, most már tényleg bocs mert már még félre is olvasok meg félre is értek mindent. :)

Azért mentem a patikába könyörögni mert voltam kb. 20 éves aki akkoriban kezdte a nemi életet és még fogalmam sem volt róla, hogyan működik a dolog és bepánikolt mert így járt egy vacak gumival.

2013. márc. 26. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!