Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy van ez? Lassan 5 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez? Lassan 5 éve szedem a Meliane-t,2-3 hónapja van az, hogy 3-4 napig tart a vérzés, de már az első napokban sincs sok, szerintetek ez baj? Azt hallottam, hogy az nem jó ha nem vérzünk ki rendesen.

Figyelt kérdés
A másik, hogy az új fogamzásgátló amit írtak a pattanásaim miatt (Cypromix) nekem egyenesen félelmetes. Nincs nekem aknés bőröm se túl sok szőröm és rá van írva, hogy ,,csak fogamzásgátlóként nem adható". Én ezt nem merem beszedni. Valaki szedett már ilyet?
2009. szept. 17. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés,így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira,és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van,pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésről sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...
2009. szept. 18. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Cypromixet szedek másfél éve már. Nekem fog.gátlónak adták ki...:$ És nincs tőle semmi bajom. Nem tudok negativumot mondani.

L/22

2009. szept. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!