Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi rá az esély, hogy teherbe estem? (komoly válaszokat! )
A héten együtt voltam a párommal, és nem védekeztünk. A ciklusom közepefele lehetett az eset (25. nap; kb. 40 napra szokott megjönni.
Másnap volt egy sötét barnás-vöröses nagyobb folt a bugyimon, azonban nem a havibaj volt. Meg is lepődtem, mert még lett volna 2 hét a vérzésig. Sose volt még ilyen barnázásom (kivéve persze a mensim végén).
Jelent ez valamit?
23/L
már nem azért, de ha 23 évesen nincs annyi eszed, h védekezzetek, és nem tudsz annyit, h BÁRMIKOR teherbe eshetsz (függetlenül attól, h a ciklusodban hol jársz), akkor viseld a következményeket.
Én 17 évesen tudom, h bármikor teherbe eshetek, és ha a tabival kések fél órát, már "aggódok", pedig óvszert is használunk. A tizenkét-tizenhárom éves kiscsajok szoktak ilyeneket feltenni, ne süllyedj le a szintjükre!!
Am pedig ha ki akarod deríteni, h történt-e baj, akkor menj el nődokihoz vagy vegyél tesztet.
Kedves Második!
Azért jó lenne, ha a tisztelet meglenne. Hogy jössz te ahhoz, hogy így beszélj akárkivel is??
23 évesen képzeld már sok nő, gondolkodik a családalapításon!
Szóval a 17éves eszeddel jó lenne, ha elgondolkodnál, és máskor kétszer átgondold, hogy hova írsz, és mit!!!
Harmadik:
köszönöm. Várok még egy kicsit, és ha még mindig semmi, akkor veszek tesztet:)
"23 évesen képzeld már sok nő, gondolkodik a családalapításon!"
Az a sok nő a Gyermekvállalás/Teherbeesés topikba ír, nem pedig IDE, ahol feltételezi az ember, hogy NEM szeretne még gyereket a delikvens!
Teszt korai, két hét kell hozzá.
A vér bármi lehetett:
-ovulációt kisérő vérzés -> ártalmatlan,
-lehet durva szex jele (megsértett odabent),
-utalhat méhszájsebre is -> orvosi kivizsgálást igényel....stb.
Egy valami nem lehet:
terhességre NEM utalhat, ugyanis a beágyazódást kísérő vérzés az aktustól számítva 7-10 nap múlva jelentkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!