Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes fogamzásgátló szedése közben?
Már lassan egy éve szedek gyógyszert. Semmi bajom nincs tőle. De picit félek! A napokban vettem észre h menstruációs fájdalmaim vannak közben kb. egy hete múlt el:S Na meg vmikor nincs étvágyam meg van olyan h feltudnám zabálni a hűtőt:S Néha szédülök is. Szerintetek terhes vagyok? És ha vennék tesztet akkor biztosan kimutatja ha va vmi és nem kavar be az h szedem a gyógyszert? Vagyis téves eredményt nem fog mutatni?
L21
Azt szokták mondani, hogy álpozitív eredmény nincs csak álnegatív.
Elvileg nem lehetsz terhes ha minden nap rendesen, időben bevetted a gyógyszert. Vegyél tesztet, ha terhességi tüneteid vannak, akkor ha terhes vagy, ki kell hogy mutassa a teszt. Ha negatív meg menj el orvoshoz, mert valami már van a háttérben, ami miatt ilyen tüneteid vannak.
18:26
Anyának pozitívat mutatott, közben meg semmi nem volt ott. :)
Köszönöm a válaszotokat!:)
Asszem veszek egy tesztet...
Én így hallottam, de ezek szerint vannak kivételek. A teszt a terhességi hormont mutatja ki, nem a terhességet.
Ha megvan az eredmény oszd meg velünk légyszi.
Mindenképpen!;)
Remélem azt h negatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!